Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ 5ΑΔΑ

    Σε ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός παρουσιαστικό βαρετός...

    Θα περίμενε ο κόσμος του πιο αποφασιστικότητα, αλλά δεν την είδε πουθενά. Μπορεί να υπήρχαν πρόβλημα χωρίς κανονικό επιθετικό, αυτό ομάς δεν μπορεί να είναι δικαιολογία σε μια τόσο κακή εμφάνιση.

    Στο παιχνίδι με την Ξάνθη εντός έδρας κιόλας, ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να μπει στην πεντάδα της βαθμολογίας από την Κυριακή, αλλά φάνηκε πολύ λίγος και έχασε χωρίς καμία αξιόλογη προσπάθεια.

    Μόνο στο πρώτο 15΄ υπήρχε μια διάθεση για πίεση και γκολ, κυρίως από τους Σισοκο και Μαυρια, αλλά στη συνέχεια όλοι χαλάρωσαν υπερβολικά με τους φιλοξενουμένους να απειλούν πολλές φορές. Το γκολ όπου έκρινε και τον αγώνα, ήρθε  για τους φιλοξενουμένους στο 40' λεπτό μετά από μακρινή "κομπίνα" σε εκτέλεση φάουλ. Για το μόνο που μπορούν να μιλάνε οι πράσινοι είναι για ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο.

    Τα περιθώρια στενεύουν για τον Παναθηναϊκό και δεν θα δοθούν πολλές ευκαιρίας στη συνέχεια για πλασάρισμα στην πεντάδα, πρέπει να συνέλθουν πριν είναι αργά και χαθεί η διεκδίκηση για Ευρώπη μέσω των πλει-οφ.

    Editorial: (greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad