Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ"

    Ευχαριστημένος έμεινε ο Πεδουλάκης από την νίκη της ομάδας, τονίζονταν την καθοριστική βελτίωση της στο δεύτερο ημίχρονο...

    Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

    Για τον αγώνα, είπε...
    "Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο μέρος στο αμυντικό κομμάτι. Στην επανάληψη δεν κάναμε πολλά λάθη και χαμηλώσαμε το ρυθμό από τον οποίο παίρνει ενέργεια και ο κόσμος της Ζαλγκίρις. Στο πέντε εναντίον πέντε ήμασταν καλύτεροι.

    Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι που ανταποκριθήκαμε καλά. Είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ των ψηλών που μας αποδιοργάνωσε. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση στο τέλος. Ξέραμε ότι μέσα από την άμυνα θα κερδίσουμε -όσους πόντους και να βάζαμε στην επίθεση- και αυτό κάναμε. Μετά από καιρό ήμασταν όλοι μαζί. Άλλη ομάδα δεν θα άντεχε χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μια νίκη και τίποτα παραπάνω".

    Για την εμφάνιση του Ούκιτς,είπε... 
    "Προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε πολύ το παιδί. Σήμερα εξουδετέρωσε τον Πόποβιτς και είχε πολύ καλή επιθετική παρουσία. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει το παιχνίδι του σε αυτή την ηλικία αλλά τον στηρίζουμε καθώς είχε πίεση".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad