Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΑΡΙΜΠΟΡ ΚΑΙ ΜΑΛΑΓΑ;

    O ΑΝΤΙred γράφει: Το έχω γράψει πολλές φορές με διαφορετικές εκδοχές, πως οι λιμανίσιοι είναι ένα σάπιο οικοδόμημα που δημιουργήθηκε πάνω στο ψέμα και στην προπαγάνδα...

    Σαν "σύλλογος" δεν έχει προσφέρει τίποτα στην  Ελλάδα, το πρωτάθλημα εδώ είναι για την πάρτι τους, να το κατακτούν κάθε χρόνο από την κλήρωση, με μέσα γνωστά και χιλιογραμμένα, ποτέ όμως με καθαρούς όρους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους! Στην Ευρώπη αντανακλάται αυτό που είναι στην Ελλάδα, ξευτιλίζεται γιατί δεν έχει την κάλυψη της παράγκας με τα κοράκια, δεν έχει ΕΠΟ, δεν έχει παραρτήματα. Στα δυο παιχνίδια με την ασήμαντη και άγνωστη Λεβάντε, ας αναφερθώ σε αυτά και ας μην πάω πίσω σε ομάδες όπως Μολντε και Σεντ Ετ Τιεν κλπ, σε αυτά τα δυο παιχνίδια λοιπόν έπεσε για άλλη μια φορά  μέχρι την επόμενη, το οικοδόμημα που λέγετε γαύρος, ξεμπροστιάστηκε όπως του άξιζε και τις άλλες φορές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

    Αφού έγινε η κλήρωση και έγινε γνωστή η αντίπαλος των λιμανισιων, άρχισε η γνώστη ηλίθια προπαγάνδα τους από τα γνωστά φερέφωνα, προς τα πρόβατα-οπαδούς που έχουν, μιλούσαν για μεγάλη ευκαιρία να παει στους 16, στους 8 αλλά και στον τελικό, όπως και πέρσι με τη Μεταλιστ που έγραφαν για Βουκουρέστι και τελικά κατέληξαν στη Βουκουρεστίου, πέρσι είχε Ντεβιτς και φέτος είχε Μαρτινς!

    Δια μαγείας την επόμενη μέρα του αποκλεισμού από την Λεβαντε δεν ήταν πρωτοσέλιδο ο αποκλεισμός ντροπή της ομάδας του λιμανιού, στις και καλά αντικειμενικές φυλλάδες, δεν ήθελαν να στεναχωρηθούν τα πρόβατα και o επενδυτής της πλάκας!

    Που είναι αυτοί οι "ειδικοί-αντικειμενικοί" δημοσιοκάφροι να μας πουν τώρα για τον γαύρο της Ευρώπης; Για το υψηλό επίπεδο; Για τους παιχταράδες; Για τον λαό του θρήνου που θα έδινε την πρόκριση; Αυτοί οι ίδιοι γνωστοί που έγραφαν για τα καφενεία της Μάριμπορ και της Μάλαγα που είναι;;

    Ποια είναι καφενεία ρε ξεφτιλισμένα καθοδηγούμενα γιουσουφάκια του Πειραιά; Η Μαριμπορ που έχει κάθε χρόνο ευρωπαϊκές συμμέτοχες; Αυτή που έχει αγωνιστεί και στο Τσαμπιονς Λιγκ; Ποιο είναι το καφενείο; Μήπως είναι Μαλαγα; Αυτή που πρωταγωνιστεί και φέτος στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου το Ισπανικό; Αυτή που έχει παιχταραδες; Αυτή που νίκησε ομαδάρες στη πρώτη φάση των 32; Αυτή που είναι στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ και διεκδικεί την είσοδο της στους 8 της διοργάνωσης; Από αυτές τις ομάδες έπεσε το επίπεδο του Παναθηναϊκού όπως γράφανε τα φερέφωνα...
    Ενώ το επίπεδο των λιμανισιων μετά τον ξεφτιλισμένο αποκλεισμό από μια μικρή άγνωστη ομάδα της Ισπανίας χωρίς μάλιστα να βάλει ούτε ένα γκολ σε δυο παιχνίδια, πρωτοεμφανιζόμενη στην Ευρώπη, όπως η Λεβάντε, έχει ανέβει; ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!

    Το πόσο προβατοτροφία θα ταΐζουν τους φίλαθλους τους, είναι δικό τους πρόβλημα, αλλά ας σταματήσουν να μας μιλάνε για Ευρώπη αυτοί, είναι απλά ανύπαρκτοι και θα είναι πάντα! Μόνο να πανηγυρίζουν τα κάλπικα πρωταθλήματα ξέρουν, αυτά των προέδρων τους, σε αυτό τους παραδέχομαι, στις κλοπές και στο ψέμα θα είναι πάντα πρώτοι!!!    

    Υ.Γ.1. Κάθε ομάδα από οποιοδήποτε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που παίρνει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργάνωσης για πρώτη φορά, επιθυμεί να κληρωθεί με τον γαύρο γιατί έτσι θεωρούν σίγουρο πως θα κάνουν ένα καλό... σεφτέ!

    Υ.Γ.2. Καλοφόρετο το άρωμα Λεβάντας, αλλά δεν μπορεί κρύψει τη βρωμιά που κουβαλάνε τα τελευταία 18 χρόνια!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad