Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ DEAL ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

    Ο Γιάννης Αλαφούζος πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του Ερασιτέχνη και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Αχιλλέα Μαρκόπουλο με θέμα το γήπεδο της Λεωφόρου...

    Μετά από αυτή συνάντηση, όλα γίνονται σε πιο ευχάριστο περιβάλλον κατανόησης μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

    Οι δυο παράγοντες ήρθαν σε προφορική συμφωνία για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου με πιο αισιόδοξη ημερομηνία, το τελευταιο σαββατοκύριακο του Μαρτίου στον αγώνα με τον Πλατανιά  την 27η αγωνιστική. Επίσης κοινό σημείο υπήρχε και στο οικονομικό κομμάτι, όσον αφορά το χρηματικό ποσό που θα πάρει ο Ερασιτέχνης για τη χρήση, αλλά και για το περσινό ποσό που χρωστάει η ΠΑΕ από το ποσοστό των εισιτήριων.

    Ο κ. Μακρόπουλος μεταξύ άλλων ρώτησε τον Γιάννη Αλαφούζο, αν υπάρχουν τα χρήματα για τα τελευταία έργα που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο ώστε να πάρει άδεια, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του απαντάει πως το μεγαλύτερο ποσό έχει συγκεντρωθεί και δεν θα υπάρξει πρόβλημα ολοκλήρωσης των έργων που απέμειναν. Σύντομα θα γίνει και νέα συνάντηση μαζί με τους νομικούς συμβούλους ώστε να πέσουν και οι υπογραφές για την επιστροφης της ομάδας στη φυσική της έδρα!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad