Header Ads

  • Breaking Green News

    10 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (Pic)

    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν στον προσεχή αγώνα με την Κέρκυρα...

    Μια ακόμα αφορμή είναι ότι όλα τα εισιτήρια θα έχουν γενική τιμή 10 ευρώ, κατανοώντας βέβαια και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ 2012-2013)

    Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν την Τετάρτη 06 Μαρτίου τα εισιτήρια του αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ που θα διεξαχθεί στις 09/03/2013 17:15, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

    Η τιμή των εισιτηρίων προς διάθεση είναι 10€. Η διάθεσή τους θα γίνεται όπως θα δείτε στη photo gallery.

    Παράλληλα με τα σημεία διάθεσης εισιτήρια θα διατίθενται μέσω Internet στις Θύρες 3 και 13. Η διάθεση μέσω Ιnternet θα γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 08 Μαρτίου στις 12:00.

    Επιπροσθέτως, στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στο Τμήμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, έχουμε τη χαρά να προσκαλέσουμε τους μαθητές όλων των βαθμίδων και τους συνοδούς γονείς ή κηδεμόνες τους, για να παρακολουθήσουν δωρεάν το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα, επιθυμώντας με αυτό τον τρόπο να προσφέρουμε τη δυνατότητα στους μικρούς συμπολίτες μας να ψυχαγωγηθούν και να συμβάλλουμε ενεργά στη διαμόρφωση της αθλητικής παιδείας της μαθητιώσας νεολαίας της πόλης μας. Η προμήθεια των δωρεάν εισιτηρίων θα γίνεται από τα σημεία διάθεσης τις ώρες και τις ημέρες που αναφέρονται στον σχετικό πίνακα.

    Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6897942 και 210-6897943), καθημερινές 09:30 - 17:30.

    Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης".














                                                      
    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad