Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!

    Μεγάλος νικητής ο Παναθηναϊκός επί της ΑΕΚ! Οι πράσινοι ήταν σαρωτικοί στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς αντίπαλο πετυχαίνοντας μια πανάξια νίκη...

    Στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλαν τσαμπουκά και ψυχή, αυτό που έλειπε από πολλούς αγώνες φέτος στο πρωτάθλημα, όταν το αποφάσισαν έδειξαν πως ο αντίπαλος ήταν πολύ λίγος για να τους σταματήσει.

    Αυτή η νίκη των πράσινων ήταν πολύ σημαντική και για βαθμολογικό ενδιαφέρον, οπός σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο και αυτό γιατί με τους σημερινούς τρεις βαθμούς ο Παναθηναϊκός έπιασε την 5η θέση που οδηγεί στα πλει οφ και διεκδίκηση εξόδου στα προκριματικά του Τσαμπιονς λιγκ!

    Ο κόσμος σήμερα μπορεί κάπως να χαμογελάσει, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για την εμφάνιση που επιβεβαίωσε πως όταν θέλουν μπουν να πετύχουν τους στόχους τους. Η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη και το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Κέρκυρα να συνεχίσουν νικηφόρα, προς τον ένα και μοναδικό φετινό στόχο, που είναι αυτός της συμμέτοχης στα πλει οφ!

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο, στο ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός δεν ήταν πολύ δραστήριος, δεν μπορούσε να κάνει σωστή ανάπτυξη, περισσότερο ήταν παιχνίδι κέντρου και για τις δυο ομάδες.

    Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε με τις απελάσεις του Σισοκο από δεξιά και με τον Εσπαρθα που το πάλευε στην κορυφή της επίθεσης, ήταν αυτός που είχε και την καλή ευκαιρία για τους πράσινους αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

    Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός είχε μόνιμη παρουσία στην περιοχή των γηπεδούχων, θα μπορούσε με τους Μαυρια και Σισοκο αν ήταν λίγο πιο προσεχτικοί θα σκόραραν, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπαίνει πιο αποφασιστικός, πίεζε ψηλά, συνεχίζοντας στο ρυθμό των τελευταίων λεπτών του πρώτου ημιχρόνου. Το πείσμα των πράσινων επιβραβεύτηκε στο 56'λεπτο όταν ο πολύ σταθερός  Ζεκα κλέβει τη μπάλα, σέντραρε στην περιοχή για τον Βιτολο, ο Ισπανός κοντρολαρει πολύ καλά, σουτάρει δυνατά με τον τερματοφύλακα να μην μπορεί να αποκρούσει σωστά, τη μπάλα διεκδίκησε πάλι ο Βιτόλο και σκόραρε με κοντινό πλασέ για το 0-1!

    Οι πράσινοι δεν επαναπαύονται, συνεχίζουν την πίεση και τη μπάλα κάτω, έχουν πολύ συχνή παρουσία στην περιοχή της ΑΕΚ με ευκαιρίες, μια από αυτές ήταν του Πιντο, ο Πορτογάλος με τακουνάκι, αλλά οι γηπεδούχοι διώχνουν πάνω στη γραμμή.

    Ο Σισοκο συνεχίζει τις απελάσεις κάνοντας γιο-γιο όλη την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ, να μην μπορούν  να τον σταματήσουν. Σε μια απο τις πολες επιθετικές εξορμήσεις οι πράσινοι κερδίζουν φάουλ, στο 69΄ λεπτό εκτελεί ο Γιουρκας, η μπάλα καταλήγει στον Σο και εκείνος με κεφαλιά σημειώνει το 0-2!

    Παρα τα δυο γκολ οι πράσινοι είχαν ακόμα καλό ρυθμό, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Στο 85΄λεπτο η επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού γίνεται λάτιν, με τους Φιγκεροα(ντεμπούτο) και τον Φορναρολι , μάλιστα ο "Λουτσο" στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα σε μια διεκδίκηση στην περιοχή, δείγμα της κλάσης του, τσιμπάει τη μπάλα απο πλάγια, σουτάρει αλλά περνάει ξυστά διπλά από το κάθετο δοκάρι, τελικό σκορ 0-2!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad