Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΑΜΠΡΙ: "ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ"

    Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Φαμπρι με τη νίκη επί της ΑΕΚ, τονίζοντας πως το τριφύλλι ταν ανώτερο σε όλο τον αγώνα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε γκολ σε δύο αγώνες με την ίδια ομάδα, ενώ για πρώτη φορά νίκησε δύο φορές τον ίδιο αντίπαλο,είπε: 
    "Αποτελεί καρπό της δουλειάς και της προσπάθειας των παικτών. Πάντα σας έλεγα πως δουλεύουμε σε μία κατεύθυνση. Τη βλέπετε τη δουλειά στο γήπεδο. Από εδώ και πέρα θα το δείτε ακόμα περισσότερο. Έχουμε προσωπικότητα, δουλειά και όλα αυτά είναι καρπός της σωστής μας δουλειάς".

    Για το αν συμφωνεί με τα λόγια του Λίνεν πως το παιχνίδι κρίθηκε στα λάθη,είπε: 
    "Να σας πω πως σέβομαι την άποψη του καθενός. Να ξέρετε πως τρέφω μεγάλο σεβασμό στο Λίνεν. Τρέφω σεβασμό και για την ΑΕΚ γιατί αποτελεί μία ιστορική ομάδα και της εύχομαι τα καλύτερα. Και αυτό το απέδειξε και η ομάδα αλλά και οι φίλαθλοι. Εμείς πετύχαμε το πρώτο γκολ. Πιστεύω πως η ομάδα έκανε καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Αυτό άξιζε πάρα πολλά. Συμφωνώ πως η ΑΕΚ έχασε σαφέστατη ευκαιρία σε μία μπαλιά που ο Μπουμσόνγκ πήγε να δώσει στον Πίντο, αυτός έκανε το λάθος αλλά ο Κατίδης το έχασε. Κάνοντας ένα γενικό απολογισμό υπήρξαμε ανώτεροι. Ξέραμε πως να σταματήσουμε την πίεση των πρώτων 25 λεπτών του αντιπάλου και των φιλάθλων. Στη συνέχεια ανεβήκαμε και το παιχνίδι ήρθε στα μέτρα μας".

    Για το αν η φιλοσοφία του έχει περάσει,είπε: 
    "Τα μπράβο είναι για τους παίκτες. Γιατί αυτοί αποτελούν τους πρωταγωνιστές. Όταν ένας προπονητής φτάνει σε μία ομάδα κάνει μία μελέτη για αυτήν και αμέσως φτιάχνει έναν τρόπο παιχνιδιού. Είχα πει πως ακριβώς αυτό ψάχναμε. Τα καταφέρνουμε κάνοντας δουλειά και αποκτώντας συνήθειες. Είναι σαν ένα κτίριο με όλους τους ορόφους χτισμένους. Χρειάζεται ακόμα να το βάψεις και να κάνεις τις λεπτομέρειες".

    Για το ότι ειναι σε τροχιά πλέι οφ και αν είναι φαβορί,είπε: 
    "Βλέπουμε αγώνα, αγώνα. Προετοιμαζόμενοι κάθε εβδομάδα για το καλύτερο.Χωρίς να σκεφτόμαστε παραπέρα. Το Σάββατο έχουμε κρίσιμο αγώνα και πρέπει να τον σκεφτούμε σαν να είναι ο τελευταίος της ζωής μας. Στο ποδόσφαιρο έχω μία έκφραση που λέει πως το μέλλον το χτίζεις με τα αποτελέσματα του παρόντος. Πρέπει να ζεις το παρών χωρίς να βλέπεις διάφορα άλλα πράγματα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε".

    Για τον Λουτσιάνο Φιγκερόα που έκανε ντεμπούτο,είπε: 
    "Θεωρώ πως είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Λίγο έληξε να βάλει γκολ με το που μπήκε. Είναι ένας παίκτης που μυρίζεται το γκολ ειδικά όταν βρίσκεται κοντά στο τέρμα. Θεωρώ πως μπορεί να είναι μία μεγάλη βοήθεια για εμάς. Επανήλθε και έχει μεγάλη όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά όπως ξέρετε αναρρώνει και πρέπει να το πάμε σιγά σιγά. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Στον αγώνα του Σαββάτου θα είναι καλύτερος".

    Για τα καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι και τους χαμένους βαθμούς απέναντι στις άλλες μικρότερες ομάδες,είπε: 
    "Με βάση κάποιες συνομιλίες με τους παίκτες λένε πως απέναντι σε μεγάλες ομάδες μάχονται πολύ καλύτερα. Ίσως έχουν μεγαλύτερη προσοχή και συγκέντρωση. Δεν κερδίζεις καμία ομάδα με τη φανέλα. Πρέπει να τρέξεις πολύ, να πολεμήσεις και να σεβαστείς τους αντιπάλους. Οι παίκτες μου είναι απόλυτα επικεντρωμένοι και γνώστες τι πρέπει να κάνουν".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad