Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΛΑΘΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ!

    Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Κυριακής, πέφτοντας πάνω και στον στημένο Στυλιάρα...

    Όλα στραβά και ανάποδα λοιπόν στον Παναθηναϊκό την Κυριακή και το λέμε αυτό γιατί, δεν γίνεται η ομάδα να θέλει πάση θυσία τη νίκη και το σύστημα του Φαμπρι να είναι 10 πίσω και ένας μπροστά να παλεύει μόνος του με όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ, απομονωμένος και εννοούμε τον Φιγκεροα, που κατά την άποψη μας θα ήταν καλύτερα να μην τον έβαζε σε αυτό το παιχνίδι αν είχε σκοπό να κατεβάσει σύστημα "ταμπούρι" σε ένα ντέρμπι που ο Παναθηναϊκός τις περασμένες σεζόν έριχνε τριάρες και γενικά σπάνια έχανε.

    Είμαστε Παναθηναϊκοί και θα λέμε την πραγματικότητα, η μια είναι πως η ομάδα δεν έκανε καμία ουσιαστική ευκαιρία γιατί το όλο σύστημα ήταν τραγικό. Από εκεί και πέρα όμως έγινε μεγάλη σφαγή από τον διαιτητή Δημήτρη Στυλιάρα!

    Όταν λοιπόν ένας στημένος ανεκδιήγητος και γνωστό κοράκι της παράγκας όπως ο Στυλιάρας, βρίσκει έναν τέτοιο κακό Παναθηναϊκό είναι και εύκολο να τον πετσοκόψει από το πρώτο λεπτό, όπως και έγινε με την πρώτη κάρτα στον Σο, αυτό ήταν το πρώτο μήνυμα προς τον παίχτη πρώτα σαν να του λέει... "Μην παίζεις δυνατά γιατί με την πρώτη αφορμή σε πετάω έξω". Τα πράγματα  έγιναν έτσι και προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 39΄ λεπτό και ενώ το σκορ ηταν 0-0, του βγάζει την δεύτερη κίτρινη εντελώς άδικη και καθαρά σκόπιμη από τον διαιτητή προς τον παίχτη του Παναθηναϊκού για να τον αποδυναμώσει και να νικήσουν οι γηπεδούχοι, ο σκοπός του διαιτητή επιτυγχάνεται στο δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο από κόντρα σε παίχτη των πράσινων και το δεύτερο γκολ τον γηπεδούχων ήταν πέρα για πέρα καθαρό οφ σαιτ!

    Τα πράγματα από εδώ και πέρα φαντάζουν δύσκολα, με μια ομάδα που από την αρχή της σεζόν δεν είναι σταθερή, με το σάπιο σύστημα να την πετσοκόβει, το έργο για μια θέση των πλει οφ γίνεται αρκετά δύσκολο με βάση και το πρόγραμμα που ακολουθεί, και το παράρτημα του οσφπ ο ΠΑΣ να έχει την απόλυτη στήριξη του "πρόεδρου-επενδυτή" καθώς ο υπάλληλος του Χρηστοβασίλης είναι υπάκουο σκυλάκι και πάρει όπως όλα δείχνουν και εκτός απροόπτου το δωράκι της 5ης θέσης.

    Ο Παναθηναϊκός αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να μην χάσει τα επόμενε 4 παιχνίδια και αν μπορεί στα 3 από τα 4 να τα νικήσει, ώστε να έχει τις όποιες πιθανότητες στην περίπτωση που ο ΠΑΣ στραβοπατήσει, αν τον αφήσει το σάπιο κόκκινο κατεστημένο που βρομίζει χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα, εις βάρος κυρίως του Παναθηναϊκού!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad