Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ!

    Η χαλαρότητα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό κράτησε δυο δεκάλεπτα, στη συνέχεια σοβαρεύτηκε και επικράτησε εύκολα...

    Δυο εικόνες είχε η ομάδα, μια στο πρωτο ημίχρονο και άλλη μια στο δεύτερο όπου και κλείδωσε η νίκη υπέρ του Παναθηναϊκού.

    Η άμυνα ήταν το συστατικό της νίκης εκτός έδρας με μια απόλυτα χαμηλότερου επιπέδου αντίπαλο, αλλά φέτος η ομάδα δεν πείθει πάντα με τη απόδοση της ακόμα και με μικρούς αντιπάλους σε Ελλάδα και Ευρώπη! Στην επίθεση ο Διαμαντιδης έκανε ότι ήθελε και οδήγησε την ομάδα στη νίκη!

    Στο γήπεδο δυνατή παρουσία είχαν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα με συνθήματα! 

    Τα δύσκολα για τον Εξαστερο Παναθηναϊκό είναι την Πέμπτη, για το πρώτο από τα τρία ντέρμπι, κόντρα στη Ρεαλ στη Μαδρίτη, εκεί η ομάδα πρέπει να παει έτοιμη και απόλυτα σοβαρή από το πρωτο λεπτό και να πάρει τη νίκη, να κάνει ότι και η Μαλαγα που τον καραδοκεί στη βαθμολογία για την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης!

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Διαμαντιδης 20, Γκιστ 13, Μασιουλις 9 και Γιαννοπουλος 7. Σε χαμιλα επιπεδα κινηθικαν οι Μπραμος, Μπανκς, Λασμε και Ουκιτς, επηρεασμένοι ίσως και από το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί με τη Ρεαλ.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 18-19, 33-39, 42-59, 59-77.

    Πανελευσινιακός (προπ.Γιώργος Σκαραφίγκας): Νίκου 5, Παπανικολόπουλος 7, Παπανικολάου 2, Δημακός 3, Γκίμπσον, Μαγκούνις 15, Λιακόπουλος 3, Δεληγιάννης, Τσιάκος 4, Μαντζιόρης 2, Αβραμίδης 4, Εζεκίου 14.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Αργύρης Πεδουλάκης): Σχορτσιανίτης 5, Μπράμος, Ματσιούλις 9, Ούκιτς 5, Λάσμε 4, Τσαρτσαρής 3, Διαμαντίδης 20, Γκιστ 13, Μπανκς 5, Ξανθόπουλος 6, Γιαννόπουλος 7, Σκορδίλης.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad