Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ 5 ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

    Στις επόμενες λίγες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός παίζει "κορόνα-γράμματα" τη συμμέτοχη του στα πλει οφ που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο...



    Είναι έτσι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, που το ευρωπαϊκό εισιτήριο γίνεται αναγκαίο, είτε είναι προκριματικά Τσαμπιονς Λιγκ αρα δεδομένα έσοδα και σίγουρη συμμέτοχη στους ομίλους του Γιουροπα Λιγκ ή ακόμα και προκριματικό αγώνα για συμμετοχή στο Γιουροπα Λιγκ, θα είναι μεγάλη οικονομική βοήθεια.

    Όπως και αν έχει και αυτό είναι πλήρης κατανοητό στον Γιάννη Αλαφούζο, είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ και ας μην ξεχνάμε πως είναι και ο μοναδικός εφικτός(;) στόχος για εφέτος!

    Ο Γιάννης Αλαφούζος παλεύει μόνος του να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το οικονομικό, αγωνιστικό και γηπεδικό τέλμα, αν εξαιρέσουμε το θέμα της επιστροφής στη Λεωφόρο που τα κατάφερε και είχε θετική κατάληξη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ακόμα 5 δρόμους που πρέπει να ακολουθήσει και θα οδηγήσουν την ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά.

    1. Εύρεση χρημάτων(εν μέρη έχουν βρεθεί) για τις άμεσες και μακρινές ανάγκες της ομάδας, είτε με νέο επενδυτή-μέτοχο είτε να πείσει τους Πατέρα, Βγενόπουλο και Πολέμη να έχουν πάλι πιο ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

    2. Σημαντική(όσο γίνεται) ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι ως πρώτο στόχο την επιστροφή του Σισε κάτι που θα έχει πολλαπλά οφέλη και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, επίσης παραμονή Σισοκο και Φιγκερόα!

    3. Αποβαρδινογιαννοποίηση της ΠΑΕ, διαλεύκανση της ΓΗΠΕΛ και πλήρη οικονομική και νομική ανάληψη ευθύνης από τον Τζιγγερ!

    4. Μετά από ένα χρόνο στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, έμαθε περισσότερα για το πως λειτουργεί το σάπιο κατεστημένο του ΟΣΦΠ στο παρασκήνιο, επόμενο βήμα είναι μέσα στο καλοκαίρι να ακολουθήσει τις ενέργειες που είχε κάνει ο Νικόλας Πατέρας για προστασία της ομάδας και να φέρει το 50/50 στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής σεζόν!

    5. Ισχυροποίηση του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού σε όλα τα κέντρα εξουσίας του ποδοσφαίρου και δυνατή επικοινωνιακή πολιτική που θα προστατεύει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα!

    Editorial: DoctorGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad