Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΟΝΟΡΤΑΣ: "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ"

    Στις πρωτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Βονόρτας, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να παιζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας...




    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Για την απόφαση της διοίκηση να αναλάβει τη ομάδα ως πρώτος προπονητής,είπε:
    "Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Είναι τιμή για μένα που με εμπιστεύεται αυτήν την περίοδο, η οποία είναι μια δύσκολη περίοδος για το Σύλλογο. Είναι πρόκληση για κάθε προπονητή να κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και εγώ είμαι άνθρωπος των προκλήσεων. Αγαπάω τον Παναθηναϊκό και φυσικά θα αποδεχόμουν το κάλεσμα αυτό για να βοηθήσω όσο μπορώ τον σύλλογο αυτή τη δύσκολη στιγμή.
    Ειναι χαρά για εμένα που ξαναβρίσκομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού και μάλιστα ως πρώτος γιατί πριν ήμουν βοηθός του Χουάν. Κάναμε μία καλή προσπάθεια που διακόπηκε κάπως βίαια θα έλεγα. Ελπίζω τώρα να καταφέρω κάτι για να αποτελέσει τη συνέχεια του καλού ξεκινήματος που είχαμε κάνει με τον Χουάν.

    Βούληση της διοίκησης είναι να εκμεταλλευτούμε τα νέα παιδιά του συλλόγου. Αυτός ήταν ένας ακόμα σημαντικός λόγος για εμένα που προέρχομαι από τις ακαδημίες της Παιανίας ώστε να μπορέσω να ενεργήσω σαν συνδετικός κρίκος σε αυτή την προσπάθεια ώστε να πλαισιώσουν το Σύλλογο πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας.

    Οι τρεις αυτοί αγώνες είναι πολύ σημαντικοί. Θα προσπαθήσουμε για κάτι δύσκολο το οποίο δεν είναι στο χέρι μας. Θα προσπαθήσω και οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν τις δυνατότητες τις οποίες έχουν. Τους πιστεύουμε, έχουν ποιότητα και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη".

    Για το που θα πέσει το βάρος,είπε: 
    "Το βάρος θα πέσει στο να βγάλουν οι παίκτες ότι περισσότερο μπορούν. Να επανέλθουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και σε κάποιες βασικές λειτουργίες της ποδοσφαιρικής ομάδας".

    Για το εάν θα περιμένουμε μία νέα ενδεκάδα με πολλά νέα παιδιά,είπε:
    "Αν υπάρχουν νέα παιδιά που μπορούν να έχουν απόδοση ίδια ή καλύτερη με τους ξένους που λέτε, φυσικά. Ψάχνουμε να δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Όλοι οι παίκτες ξεκινάνε από το ίδιο επίπεδο για μένα. Δεν έχω εικόνα από τους νέους παίκτες. Δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα. Μέσα από τις προπονήσεις όποιος προσπαθεί και όποιος μπορεί να αποδώσει αυτά που χρειάζεται θα είναι στην ομάδα".

    Για το εάν θα υπάρξει άμεσος συνεργάτης,είπε: 
    "Ακόμα δεν το έχουμε δει αυτό. Σίγουρα, θα συνεχίσει ο Καλαποθαράκος τον οποίο εγώ είχα φέρει στην Παιανία, αλλά δεν είχαμε καταφέρει να συνεργαστούμε και ο κ. Κορέια που ήταν και αυτός εδώ σαν βοηθός του Φάμπρι".

    Για το ποια είναι τα νέα στοιχεία που θέλει να βάλει,είπε: 
    "Τα στοιχεία είναι τα ίδια που προσπαθήσαμε και βάλαμε με τον Ρότσα. Εμείς θέλουμε να έχουμε την μπάλα περισσότερο στα πόδια μας για να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μην κινδυνεύουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παίξουμε με παθητικό ρόλο, αλλά να είμαστε εμείς κυρίαρχοι του παιχνιδιού και να ελέγχουμε το ματς".

    Για τον κόσμο,είπε: 
    "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού όπως και εγώ είναι κοντά στην ομάδα παρά τις πίκρες. Όπως έρχονται έτσι στο γήπεδο και είδα πολύ κόσμο στο τελευταίο παιχνίδι. Είδα κόσμο να δείχνει διάθεση να γεμίζει το γήπεδο από αγωνιστική σε αγωνιστική. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Αρκετοί προτιμούν να μείνουν εξαιτίας της εικόνας της ομάδας. Όσοι είναι Παναθηναϊκός είναι για πάντα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad