Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! (Pics)

    Είναι γνωστό παντού πως ο Παναθηναϊκός έχει οπαδούς σε όλο τον κόσμο και αυτό φάνηκε για μια ακόμα μια φόρα στον αγώνα με την Μπαμπεργκ...





    Διαβάστε παρακάτω το άρθρο των PAO Abroad:

    "Η Θύρα 13 αντιπροσώπησε για άλλη μια φορά επάξια την ιστορία που κουβαλά στους ώμους της. Με δυνατό παλμό και ασταμάτητη φωνή, ώθησε την ομάδα και πάλι στη θριαμβευτική νίκη επί της Brose Baskets Bamberg με 60-82.

    Παιδιά από κάθε γωνιά της Ευρώπης κατέκλυσαν την Stechert Arena. Οι Άγγλοι και πάλι δυναμικά εκεί όπως μας έχουν συνηθίσει δεκαετίες τώρα, οι τρελοί Βέλγοι να στήνουν ξέφρενο πάρτι, οι Αυστριακοί δυναμικά παρών! Εκεί φυσικά και οι απίστευτοι Γερμανοί, που έπαιζαν και πάλι εντός έδρας, καταφθάνοντας από κάθε γωνιά της χώρας (Stuttgart, Lüdenscheid, Frankfurt, Berlin, München και η λίστα τελειωμό δεν έχει). Όλοι έδωσαν δυναμικά το παρών τους, στήνοντας ένα ασταμάτητο πανηγύρι στην εξέδρα. Δε ξεχνάμε βέβαια τα παιδιά από την Rapid Wien, οι οποίοι ανέβηκαν στο Bamberg και τραγούδησαν μαζί μας για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Σύνδεσμοι από Ελλάδα όπως η Χίος, τα Πατήσια αλλά και άλλοι, είχαν διαπρεπή παρουσία.

    Το PAO Abroad ήταν βέβαια παρών για άλλη μια φορά σε αγώνα της Τριφυλλάρας μας στην Ευρώπη. Τα κασκόλ μας ανέμιζαν περήφανα στα χέρια αρκετών οπαδών μας, δείχνοντας έτσι την αγάπη και υποστήριξη για το εγχείρημά μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

    Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, το πανό και τα συνθήματα για τον Μιχάλη, τον οπαδό μας που χάθηκε άδικα 6 χρόνια πριν. "Μιχάλη σ' αγαπάμε, ποτέ δε σε ξεχνάμε": η ιαχή αυτή αντήχησε δυνατά αρκετές φορές στην Stechert Arena του Bamberg".

    -Φωτογραφίες:










































































    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad