Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ

    Δεν μπορεί να ορθοποδήσει με τίποτα αυτός ο Παναθηναϊκός. Είχε την ευκαιρία να μπει πάλι στο κόλπο για τα πλέι οφ και την έχασε...



    Με την άθλια εικόνα που παρουσίασε κόντρα στο παράρτημα του Πειραιά, τον Πλατανιά. Η νέα ήττα κάνει πολύ δύσκολη την συμμέτοχη στα πλει οφ αν δει κανείς το πρόγραμμα που απομένει.

    Αγωνιστικά δεν έχουμε να γράψουμε πολλά για το παιχνίδι, είδαμε πάλι έναν Παναθηναϊκό χωρίς ορθότητα στο παιχνίδι του, μονόπλευρος επιθετικά χωρίς ανάπτυξη, μόνο με σέντρες-γεμίσματα είτε από αριστερά, είτε από δεξιά μήπως και γίνει καμιά κεφαλιά.
    Από την άλλη, η ομάδα της Κρήτης μετά το γρήγορο γκολ μόλις στ 4' λεπτό και την διαιτησία με το μέρος τους, ταμπουρώθηκε πίσω από τη σέντρα και αυτό έκανε απίστευτα δύσκολο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, χωρίς μάλιστα τον Σισοκό που δημιουργούσε και τον Σειταρίδη.

    Οι πράσινοι δικαιούντο ένα πέναλτι σε καθαρό χέρι του Ποτουρίδη, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Ότι και να πούμε δεν υπάρχουν δικαιολογίες γιατί η εικόνα της ομάδας ήταν απαράδεκτη, ακόμα και αν σε κάποιο διάστημα του αγώνα είχε ευκαιρίες, το αποτέλεσμά μετράει όμως στο ποδόσφαιρο και αυτό δεν ήταν καθόλου καλό για το Τριφύλλι.

    Αφού οι παίχτες του Παναθηναϊκού δεν σέβονται τους αυτούς τους και τον κόσμο, χάνοντας από κάθε χωρίο της Ελλάδας, τότε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα απομακρυνθούν από την ομάδα, το ίδιο θα γίνει και με τον προπονητή.

    Ο Παναθηναϊκός βιώνει μια παρακμάζουσα κατάσταση διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά, που για να ανατραπεί θέλει ριζικές και σωστές λύσεις!

    Μένουν τρεις αγωνιστικές, ακόμα και αυτές τις ελάχιστες ελπίδες για τα πλει οφ, οι παίχτες πρέπει να το παλέψουν και η πάλη αυτή δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση με την εικόνα που έχει η ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές, αυτό πρέπει να τα καταλάβουν όλοι και να το κάνουν πράξη στο γήπεδο!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad