Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ"

    Για μια πολύτιμη νίκη που θα δώσει έναυσμα για καλύτερη συνέχεια μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Για τη νίκη επί της Εφές, είπε: 
    "Ήταν μια πολύ καλή νίκη για μας σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Εφές προερχόταν από επτά συνεχόμενες νίκες και είχε βρει τον ρυθμό της. Η νίκη αυτή στηρίχθηκε στο αμυντικό κομμάτι περισσότερο.
    Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που όταν βρίσκει ανοιχτό γήπεδο πάει σε εύκολα καλάθια ακόμα και σε δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς με τους γκαρντ που τελειώνουν τις φάσεις. Είναι μια ομάδα πολύ αθλητική και μπορούν να παίξουν όλοι πολύ δυνατά.

    Στο δεύτερο ημίχρονο δέσαμε την άμυνα μας ήμασταν καλύτεροι στις περιστροφές συνεχίσαμε σε ένα ακόμα παιχνίδι να μην έχουμε λάθη και θεωρώ ότι το σχήμα με τον Γιόνας στο τέσσερα μας έκανε πιο επιθετικούς. Παίξαμε πιο επιθετικά στην άμυνα μας, βρήκαμε ελεύθερα σουτ και στο τέταρτο δεκάλεπτο καταφέραμε και πήραμε την νίκη".

    Για την εμφάνιση του Ούκιτς,είπε: 
    "Ο Ρόκο έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο αμυντικό κομμάτι αλλά και στα ριμπάουντ. Όλα τα γκαρντ μας έκαναν πολύ καλή δουλειά και μας βοήθησαν σε αυτό το κομμάτι κόντρα σε μια πολύ ψηλή ομάδα. Δεν τους δώσαμε χώρο στο ανοιχτό γήπεδο και στο πέντε εναντίων πέντε ήμασταν καλύτεροι".

    Για το πόσο κοντά στην πρόκριση είναι ο Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Όπως έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς και δεν θα το αλλάξουμε με τίποτα έχουμε μια ομάδα που τα περισσότερα παιδιά πρώτη φορά κάνουν αυτό το ταξίδι. Εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Μάλαγα. Στο τέλος θα κάνουμε σούμα και θα δούμε τι έχουμε κάνει. Εμείς θέλουμε να βελτιώνουμε την εικόνα μας. Ήταν ένα ματς που υπήρχε το "πρέπει" και η ομάδα το κέρδισε και αυτό με ικανοποίησε περισσότερο από κάτι τι καθώς μέσα από τέτοια ματς και τέτοιες νίκες αποκτάς χαρακτήρα, χτίζεις αυτοπεποίθηση".

    Για την τελευταία φάση και το αν περίμενε φάουλ από την Εφές,είπε: 
    "Ναι. Είχαμε πει από το προηγούμενο τάιμ άουτ ότι στο τελευταίο λεπτό θα κοιτάξουμε την διαφορά. Στα 17'' είχαμε την μπάλα και προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα πλέι με τον Λάσμε. Να μην τους δώσουμε την δυνατότητα να κάνουν φάουλ. Δεν το καταφέραμε και στη συνέχεια βρήκαμε κάποια ελεύθερα σουτ που δεν μπήκαν. Κρατάμε την νίκη που θέλαμε πρωτίστως, την κυνηγήσαμε την διαφορά αλλά είναι μικρό το κακό για μας".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad