Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΛΑΓΑ

    Εύκολα επικράτησε ο Παναθηναϊκός, επί του ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ, με τους πράσινους να αγωνίζονται με τις μαύρες εμφανίσεις σε ένδειξη πένθους για τον Γιώργο Κολοκυθά...

    Οι παίχτες δεν είχαν την υποστήριξη των οπαδών, γιατί ήταν και κλεισμένων των θυρών λόγο τιμωρίας της έδρας.

    Οι πράσινοι το πρώτο ημίχρονο ήταν χαλαροί και δεν έβρισκαν τρόπους διάσπασης στην άμυνα των φιλοξενούμενων που ήταν σχετικά κοντά στο σκορ χωρίς βέβαια να απειλήσουν.
    Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο ρυθμός ανέβηκε και οι λύσεις ήρθαν με τους Διαμαντιδη και Σχορτσανιτη να κάνουν πιο εύκολο το έργο μέχρι και τη λήξη του αγώνα.

    Πλέον το μυαλό των πράσινων είναι στον επόμενο σημαντικό Ευρωπαϊκό αγώνα στην Ισπανία κόντρα στη Μαλαγα, με τη νίκη να είναι στο απαραίτητη για τον στόχο της 3ης θέσης στον όμιλο που θα αποφέρει μια ευνοϊκότερη κλήρωση για την φάση των 8!

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Σχορτσανιτης με 20, Διαμαντιδης και Μασιουλις απο 13, Λασμε 9 και Μπραμος 7. Ο Σοφο ανέβασε στροφές, ενώ οι Ουκιτς και Γκιστς κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα. Ο αγώνας επισκιάστηκε και από την αποχώρηση του Τζεισον Καπονο λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 23-18, 45-36, 67-56, 87-70.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 20, Μπράμος 7 (1), Ματσιούλις 13 (3), Ούκιτς 6, Λάσμε 9, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 13 (3), Γκιστ 6, Γιαννόπουλος 7 (1), Χαραλαμπόπουλος, Σκορδίλης.

    ΚΑΟΔ (προπ.Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης, Νόουλς 13 (2), Καλαϊττζίδης 2, Μπένας, Μίσελ 8, Μπάβτσιτς 4, Κακαρούδης 8, Ζάρας 3 (1), Ιωάννου 5, Πάλμερ 13, Ρόου 14 (2)

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad