Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

    Λίγο το μυαλό των παιχτών που ήταν στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, λιγνό η χαλάρωση στο τελευταίο δεκάλεπτο και η διαιτησία, έφεραν την ήττα για τον Εξάστερο Παναθηναϊκό...



    Τα λάθη των πράσινων ήταν αρκετά, και αυτό εξηγείτε στο ότι οι παίχτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα βλέποντας το πιο χαλαρά από ότι έπρεπε, κάτι που εκμεταλλευτηκέ ο Πανιώνιος στην έδρα του, χάρη και στην απόφαση των διαιτητών στο τέλος να δώσουν λάθος τεχνική ποινή στον Διαμαντιδη, αυτό έκρινε τον αγώνα, οι γηπεδούχοι ευστόχησαν 4/4 βολές και πήραν την  ιστορική νίκη καθώς αυτή ήρθε, μετά από 27 αγώνες μεταξύ των δυο ομαδων.

    Αυτή η ήττα δεν σημαίνει κάτι για τους πράσινους, καθώς παραμένουν στη δεύτερη θέση και θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τα πλέι οφς, όχι όμως στους πέντε τελικούς με τον Πελάτη.

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Μασιουλις 15, Λασμε 13 και Μπραμος 12. Σε χαμηλέ επίπεδα κινήθηκαν Σχορτσανιτης, Ουκιτς και Γκιστ.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 7-10, 19-28, 39-43, 63-56. 

    Πανιώνιος (προπ.Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 2, Πέιν 6 (2), Αθηναίου 3 (1), Κις 3 (1), Μίλμπουρν 7, Αθανασούλας, Μπατής 5 (1), Γιάνκοβιτς 17 (2), Καββαδάς, παππάς 8, Αγραβάνης, Μπούκερ 12.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης, Μπράμος 12 (3), Ματσιούλις 15 (4), Ούκιτς 5, Λάσμε 13, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 4, Γκιστ 2, Μπανκς, Ξανθόπουλος 3 (1).

    Editorial: (greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad