Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΣΑΡΤΣΑ: "ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ"

    Συγκέντρωση και δύναμη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είναι τα δυο συστατικά που μπορούν να φέρουν τι νίκη σύμφωνα με τον Κώστα Τσαρτσαρή...

    Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα:

    Για το ματς με τη Ρεαλ, είπε:
    "Για εμάς είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Παίζοντας απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, σε ένα δύσκολο γήπεδο και έχοντας αυτή η ομάδα δύο σερί απρόσμενες ήττες εντός έδρας. Σίγουρα θα θέλει να κάνει ένα καλύτερο παιχνίδι η Ρεάλ και να κερδίσει ένα καλό αντίπαλο σαν κι εμάς. Για εμάς είναι ένα από τα παιχνίδια που έτσι και το κερδίσουμε θα είμαστε με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και αυτός είναι ο στόχος μας. Η νίκη και μόνο η νίκη!"

    Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα,είπε:
    "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και να κάνουμε όσα έχουμε πει στις προπονήσεις. Να τηρούμε το πλάνο μας, να παίζουμε δυνατά σε κάθε φάση και να έχουμε πίστη. Έχουμε πολλές δυνατότητες και αν πιστέψουμε πραγματικά θα μπορέσουμε να φτάσουμε στις νίκες που θέλουμε".

    Για το εάν η νίκη της Μάλαγα επί της Ρεάλ δημιούργησε άγχος,είπε: 
    "Το άγχος δε νομίζω να το έχουμε εμείς αλλά οι αντίπαλοι. Αυτοί μας κυνηγούν και εμείς ακόμα έχουμε το πάνω χέρι. Από κει και πέρα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πάμε να κερδίσουμε στη Μαδρίτη και αναλόγως θα δούμε τι θα γίνει στη βαθμολογία".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad