Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ

    Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά καμία δεν κατέληξε σε γκολ με αποτέλεσμα πλέον να έχει απομακρυνθεί αρκετά από τα πλέι οφ...


    Αν το προηγούμενο παιχνίδι με τον Πλατάνια ήταν αυτοκτονία για τα πλει οφ, η σημερινή ισοπαλία μπορεί να χαρακτηριστεί και οριστικό φινάλε.

    Ο Παναθηναϊκός πληρώνει την κακή οικονομική του κατάσταση από την αρχή της σεζόν και πλέον αφού δεν θα υπάρχει ευρωπαϊκή συμμετοχή του χρόνου, θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη αν δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής.

    Το πλάνο, το οποίο πλάνο δηλαδή για το νέο πρωτάθλημα μπορεί να αρχίσει και πρέπει να είναι πάνω σε στέρεες βάσης α δεν θέλουμε να δούμε την φετινή τραγική χρόνια.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός με τη μπάλα κάτω προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην κλειστή άμυνα του Πανιωνίου.
    Από το 15' ως το 20' λεπτό οι πράσινοι  είχαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ και οι δυο με κεφαλιες, μια από τον Φιγκεροα και μια από τον Αντρέ Πιντο. Στο 34' μακρινό δυνατό σουτ του Γιουρκα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι και ένα λεπτό μετά ο Φιγκεροα απειλεί αλλά το σουτ καταλήγει κόρνερ.

    Στο φινάλε του του ημιχρόνου οι πράσινοι με δυνατό πρεσινγκ δεν κατάφεραν να σκοράρουν, σκορ ημιχρόνου 0-0. Έχοντας συνολικά στα 45 λεπτά 16 τελικές με τις 10 να καταλήγουν στην εστία των φιλοξενουμένων.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πιέζει ψηλά, δημιουργώντας ευκαιρίες, με Φιγκεροα και Μπαρμπαρούση. Μετά το 55' λεπτό οι πράσινοι αυξάνουν την πίεση τους κλίνοντας τους φιλοξενουμένους στην περιοχή τους, πολλές ευκαιρίες να μην καταλήγουν σε γκολ

    Στις 32 ευκαιρίες είχε φτάσει ο Παναθηναϊκός  μέχρι το 83' λεπτό με τις 19 στην εστία, δεν μπορούσαν να φτάσουν στο στο γκολ οι πράσινοι με τους φιλοξενουμενους να έχουν σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα τους. Στο 93' κεφαλιά του Φιγκεροα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι, αυτή ήταν και η τελευταία φάση στον αγώνα, τελικό σκορ 0-0!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad