Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ: "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ"

    Ο Γιόνας Μάσιουλις μίλησε για το πρώτο παιχνίδι της σειράς με την Μπαρτσελόνα, εκφράζοντας την πίστη του πως η ομάδα θα τα καταφέρει...



    Αναλυτικά όσα έγραψε στο paobcblog.gr:

    "Επιτέλους είμαστε στα playoffs! Μετά την κανονική περίοδο και το Top 16 φτάσαμε εδώ. Πριν την έναρξη της σεζόν, όλοι γύρω από την ομάδα έλεγαν ότι είναι απαραίτητο να φθάσουμε στα playoffs, πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εδώ. Τόσο εγώ όσο και ολόκληρη η ομάδα είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτό τον στόχο. Τώρα ανυπομονούμε να παλέψουμε για να φθάσουμε στο Final Four. Δεν θα είναι εύκολο, όλοι μπορούν να το καταλάβουν αυτό. Αυτή η σειρά των αγώνων απαιτεί την απόλυτη συγκέντρωση μας και όλη την ενέργεια μας.

    Γνωρίζουμε ότι στην αρχή της σεζόν, αρκετοί δεν περίμεναν να βρεθούμε εδώ, καθώς η ομάδα είχε αρκετές αλλαγές. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, όμως όταν συγκεντρωθήκαμε για την προετοιμασία τον Αύγουστο, όλοι είπαμε ότι πρέπει να καταλάβουμε σε ποια ομάδα αγωνιζόμαστε και να γνωρίζουμε την ιστορία του Παναθηναϊκού. Εκείνη την στιγμή καταλάβαμε ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Μερικοί δεν πίστεψαν σε μας, όμως συνεχίσαμε την σκληρή δουλειά, χωρίς πολλές κουβέντες. Δεν είπαμε μεγάλα λόγια στην αρχή της σεζόν, προχωρούσαμε αγώνα με αγώνα και τελικά φθάσαμε εδώ.

    Προσωπικά, το περασμένο καλοκαίρι δεν έκανα ποτέ δεύτερες σκέψεις. Για μένα ήταν απλό τότε και δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε: Όταν έχεις μια πρόταση από μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πολύ. Πρέπει να δεχθείς την πρόκληση και να προχωρήσεις. Έχουμε στην ομάδα παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Ευρωλίγκα, όμως δεν έχει καμία σημασία. Όλοι δουλεύουμε σκληρά και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς, τους προπονητές και τους εαυτούς μας...

    Ονειρευτήκαμε σιωπηλά και δούλεψαμε σκληρά για να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Η ανταμοιβή μας είναι η παρουσία μας στα playoffs. Όλα είναι δυνατά γι' αυτή την ομάδα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Στους πρώτους αγώνες ήμασταν λίγο διστακτικοί και βγάζαμε μια αβεβαιότητα στο παρκέ, όμως γρήγορα αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση.

    Η φράση "αγώνα με αγώνα" είναι αυτή που μας οδήγησε εδώ και ειναι η φράση που θα μας ακολουθεί και σε αυτή την σειρά των αγώνων. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και η ανταμοιβή μας στο τέλος της σειράς. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Μπορεί να μην μιλάω Ελληνικά, όμως καταλαβαίνω ότι αρκετοί δεν μας υπολογίζουν στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα... Όμως όπως είπα και πριν, δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Πρέπει ν' αποδείξουμε τα πάντα στο παρκέ.

    Στην Βαρκελώνη θα συναντήσω ένα γνώριμο πρόσωπο, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Σάρας έχει δώσει πολλούς τέτοιους αγώνες στην καριέρα του. Ξέρω ότι έχει αισθήματα για τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Μάικ Μπατίστ, κάτι που ήταν φανερό όταν επέστρεψε στο ΟΑΚΑ την φετινή σεζόν, όπως και εγώ έχω αισθήματα για την Ζαλγκίρις, όπου δυσκολεύτηκα ν' αγωνιστώ όταν επισκεφθήκαμε το Κάουνας.

    Πάρα το γεγονός ότι ο Σάρας έχει κατακτήσει αμέτρητους τίτλους και βραβεία MVP, πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο γι' αυτόν να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και ν' αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ακόμη και για κάποιον με την δική του εμπειρία, θα είναι δύσκολο... Όμως όπως και να έχει ένας Λιθουανός θα βρεθεί στο Final Four, είναι περιττό να σας πω ποιος εύχομαι να είναι...".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad