Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ"

    Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες με την ΤΣΣΚΑ και πως το παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα αποτελούν πρόκληση, υποστήριξε ο Πεδουλάκης...


    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Για την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας,είπε: 
    "Καλησπέρα σε όλους, έγινε ένα κλειστό ματς, με δύναμη κι έμφαση στις άμυνες. Γενικά, αμυντικά πήραμε καλό βαθμό κι έτσι βρεθήκαμε μέχρι τέλους μέσα στο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στα 1-2 μεγάλα σουτ. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν πιο ήρεμη στο παιχνίδι της, ουσιαστικά άλλωστε είχε περάσει".

    Για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ,είπε: 
    "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκρισή τους. Ο Παναθηναϊκός είναι στους «8». Έχουμε μπροστά μας ακόμα μία πρόκληση, πρέπει να ανασυνταχθούμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πάντα όταν πετυχαίνεις ένα στόχο πρέπει να βάλεις τον επόμενο".

    Για τα πλέι οφ, στο πλαίσιο των οποίων θα τεθούν αντιμέτωποι με την Μπαρτσελόνα,είπε: 
    "Είναι πρόβλημα για εμάς τα διαδοχικά παιχνίδια, έχουμε μικρό ροτέισον. Η Μπαρτσελόνα έχει αρκετό βάθος. Ο Πιτ Μάικλ είναι απώλεια για αυτούς, αλλά έχουν βάθος και ποιότητα να τον αντικαταστήσουν".

    Για το εάν θα προτιμούσε τον Ολυμπιακό, αντί της Μπαρτσελόνα, στα πλέι οφ,είπε:
    "Εξιτάρουν αυτά τα σενάρια τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους. Εμείς προσπαθήσαμε για τη νίκη, δεν ασχοληθήκαμε με τα άλλα ματς, για αυτό άλλωστε και το δικό μας παιχνίδι τελείωσε πρώτο. Και η Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός είναι δύο εξαιρετικές ομάδες, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία".

    Για το Δημήτρη Διαμαντίδη,είπε: 
    "Ήταν οκτώ προπονητικές ημέρες εκτός. Έχει χάσει το ρυθμό του. Η ομάδα, όμως, μπορεί να είναι ανταγωνιστική και χωρίς εκείνον. Αυτό είναι κέρδος για εμάς. Είναι ο σημαιοφόρος μας, αλλά μπορέσαμε με τα υπόλοιπα παιδιά να είμαστε μέσα στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι και το τελευταίο λεπτό και χάσαμε στις λεπτομέρειες".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad