Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ!

    Αυτό που έγινε στην Βαρκελώνη ήταν μπασκετικό έγκλημα, καθαρή διαιτητική σφαγή του Εξάστερου Παναθηναϊκού...




    Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε μια ξεδιάντροπη κλοπή των διαιτητών που έδωσαν τη νίκη στην Μπαρτσελονα!

    Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και στα 4 δεκάλεπτα όπου ήταν μπροστά στο σκορ στα τρία πρώτα και ισόπαλος στο τέταρτο μετά από τρίποντο του μεγάλου αρχηγού Δημήτρη Διαμαντιδη, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

    Τα εγκλήματα των διαιτητών άρχισαν όταν ο Παναθηναϊκός ανέβασε απόδοση από το δεύτερο ημίχρονο και μετά, οι σφαγές άρχισαν να γίνονται πιο προκλητικές 5' λεπτά πριν το τέλος του τέταρτου δεκάλεπτου και το εγκληματικό σχέδιο τους ολοκληρώθηκε στην παράταση δίνοντας ανάποδα φάουλ, έτσι οι γηπεδούχοι νίκησαν με τα δώρα των διαιτητών!

    Ο Εξαστερος Παναθηναϊκός είναι ο ηθικός νικητής του αγώνα, του στήρισαν οι διαιτητές και τη νίκη στο παρκέ! Αυτή η κλοπή πρέπει να πεισμώσει τους πράσινους και να νικήσουν την Πέμπτη στο δεύτερο παιχνίδι, όπως είχε γίνει το 2011 που φέραμε ο πλεονέκτημα στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό!

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 11-21, 34-32, 45-51, 64-64, (Παράταση: 72-70)

    Μπαρτσελόνα (προπ.Πασκουάλ): Σάδα 13, Χουέρτας 8, Αμπρίνες, Ναβάρο 14, Γιασικεβίτσιους 11, Ουάλας, Ίνγλις 4, Χεζόνια, Λόρμπεκ, Τζαβάι 9, Μπιέ, Τόμιτς 13.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 5, Ματσιούλις 6, Ούκιτς 9, Λάσμε 14, Τσαρτσαρής 7, Διαμαντίδης 10, Γκιστ 14, Μπανκς, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσιανίτης 5.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad