Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΑΙΡΑΜΙ: "ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΥΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ"

    Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Aμίρ Μπαιράμι για τον Παναθηναϊκό, αλλά και την πιθανή έλευση του στους πράσινους...




    Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα:


    Για τον Παναθηναϊκό, είπε...
    "Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Μία σοβαρή πρόκληση. Είναι 22 Μαΐου ακόμα και σήμερα που μιλάμε είμαι ακόμα παίκτης της Μονακό. Το γαλλικό πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

    Μίλησα με τον Τζαβέλλα. Ήρθε γελώντας και μου είπε “ξέρεις ότι είσαι πρωτοσέλιδο σε όλες τις ελληνικές εφημερίδες έτσι”. Με αιφνιδίασε. Κοίτα, δεν ρώτησα πολλές πληροφορίες, άλλωστε γνωρίζω από μόνος μου πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό".

    Για το αν θα μπορούσε να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην τελική του απόφαση το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου συγκριτικά με Γαλλία και Ολλανδία,είπε...
    "Όχι, όχι, δεν συμφωνώ. Ποιος λέει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι δυνατό; Στην Ολλανδία όταν έπαιζα ακούγαμε τα ονόματα του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακου και της ΑΕΚ και τις θεωρούσαμε πολύ ισχυρές ομάδες. Είναι πρόκληση όχι μόνο για μένα, αλλά για κάθε ποδοσφαιριστή στον κόσμο πιστεύω να παίξει σε μία ομάδα με τέτοιο όνομα και κύρος όπως ο Παναθηναϊκός".

    Για το αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις απο ομάδες, είπε... 
    "Τα δικαιώματά μου ανήκουν στην Τβέντε. Αυτή ξέρει αν υπάρχει κάτι επιπλέον. Μη με ρωτάς όμως πότε θα γνωρίζω για το μέλλον μου. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Μπορεί να υπάρξει απόφαση σε λίγες ημέρες, μπορεί και σε ένα μήνα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις με ακρίβεια τις εξελίξεις".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad