Header Ads

 • Breaking Green News

  "ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ!"

  Ο Ε.Φ. Θύρας 13 με ανακοίνωση του καλεί τον Γιάννη Αλαφούζο να υπογράψει για πιθανές αξιώσεις περί της ΓΗΠΕΛ και εν συνέχεια ο Ανδρέας Βγενόπουλος να κάνει πράξη την υπόσχεση του...  Όπου θα συμμετείχε ενεργά στα κοινά του Παναθηναϊκού βάζοντας το ποσο τον 15 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

  "Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη με τον Γιάννη Αλαφούζο στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 και εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τα πράγματα είναι άπλα και ξεκάθαρα πια για όλους. Ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως μας δεσμεύτηκε δημόσια, είναι έτοιμος να υπογράψει και να αναλάβει προσωπικά κάθε ευθύνη που μπορεί να προκύψει από την ΓΗΠΕΛ και που αφορά άμεσα και την ΠΑΕ, η οποία είναι και η εγγυήτρια εταιρία της.

  Πράγμα πολύ σημαντικό αφού είναι κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό και να φύγει από τον Παναθηναϊκό μία πιθανή απειλή για το μέλλον. Από εκεί και πέρα ο Αντρέας Βγενόπουλος θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με τον Γιάννη Αλαφούζο, να συνταχθεί και να υπογραφεί η ανάληψη των ευθυνών της ΓΗΠΕΛ και ο πρώτος να προχωρήσει στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας, όπως έχει υποσχεθεί δημοσίως σε όλο τον κόσμο της ομάδας μας. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν αυτήν τη φορά, εγωισμοί δεν χωράνε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

  Το τι είπε ο καθένας ή δεν είπε δεν μας απασχολεί καθόλου. Το αν είναι τρίχες η ΓΗΠΕΛ για τον έναν και για τον άλλον είναι το πιο σημαντικό ζήτημα, ούτε αυτό μας ενδιαφέρει. Σημασία έχει ότι υπάρχει άμεση προοπτική λύσης του προβλήματος. Περιμένουμε και από τους δύο να συνεννοηθούν εγκαίρως, ώστε να λυθούν οι όποιες διαφορές και επιτέλους η ομάδα να ενισχυθεί οικονομικά. Και φυσικά αυτή η ανακοίνωση ”βγαίνει” σήμερα γιατί δεν βλέπουμε μέχρι σήμερα καμία κίνηση από κανέναν. Ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να γίνει για να λυθεί το ζήτημα. Όμως, δεν γίνεται να καθυστερούμε άλλο, παρά το ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο ακόμα μέχρι τη λήξη της ΑΜΚ.

  Πρέπει επιτέλους να ξέρουμε και εμείς σαν Θύρα 13 αλλά και ολόκληρος ο κόσμος του Παναθηναϊκού σε ποιόν πρέπει να στηρίζεται και ποιούς πρέπει να στηρίζει. Δεν γίνεται να υπάρχει μονίμως πάνω από την ομάδα το ”φάντασμα” κάποιων μετόχων. Πρέπει να προχωρήσουμε ώστε να ξέρουμε το μέλλον μας. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για τους άλλους κύριους μετόχους, για τον Πατέρα και τον Πολέμη.Τώρα πρέπει να βοηθήσουν που η κατάσταση είναι δύσκολη και η ομάδα έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Ο κόσμος δεν μπορεί να τους περιμένει για πάντα, τώρα είναι η μεγάλη ώρα.Περιμένουμε απ’όλους τους μετόχους να πάρουν επίσημη θέση, χρόνος υπάρχει. Εμείς, θα είμαστε κοντά σε όσους σταθούν δίπλα στην ομάδα. Τους περιμένουμε όλους. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια.

  Κλείνοντας, αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να αναφερθούμε σε μερικά θέματα του Ερασιτέχνη. Το μόνο σίγουρο είναι το ότι η διοίκηση του, εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα πάντα. Υπάρχουν τρόποι να έρθουν χρήματα στην ομάδα αλλά πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα. Βασικά, οι αποφάσεις αυτές έπρεπε να έχουν παρθεί εδώ και πολύ καιρό.

  Αντίθετα, υπάρχει μία κατάσταση που συνεχώς παρατείνεται και προβλήματα που συνεχίζονται. Τα χρήματα που θα έρθουν από την ενοικίαση της Λεωφόρου στην ΠΑΕ, δεν αποτελούν από μόνα τους λύση στο τεράστιο πρόβλημα. Δεν γίνεται το τμήμα της κολύμβησης να μπορεί να δώσει στο σύλλογο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο και ο πρόεδρος να μην κάνει τίποτα. Δεν επιτρέπεται ένας άνθρωπος να έχει βγάλει μία περιουσία εις βάρος του συλλόγου και ο Αχιλλέας Μακρόπουλος απλά να παρατηρεί και να μην τον διώχνει. Ούτε γίνεται να έχουμε ζητήσει σαν Θύρα 13 να αναλάβουμε το τμήμα της σκοποβολής, εδώ και έξι μήνες και να μην μας απαντάει κανείς!

  Ούτε επιτρέπεται σύνδεσμος επαρχίας να προσπαθεί να προσφέρει χρήματα σε άλλο τμήμα του ερασιτέχνη και ο έφορος να μην δέχεται, επειδή λέει ότι θέλουμε να κάνουμε ξέπλυμα μαύρου χρήματος!!! Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στον Ερασιτέχνη και άμα συνεχιστούν θα βγάλουμε λεπτομερή ανακοίνωση για να ξέρει ο κόσμος για το ποιοί είναι υπεύθυνοι για τα χάλια του συλλόγου. Η ανοχή είναι συνενοχή!

  Υ.Γ. Ακούσατε πρόβατα, πόσο ήταν το ταμείο της ΠΑΕ, μόλις ο Ν.Πατέρας παραιτήθηκε για πρώτη φορά από την προεδρία της ομάδας; 18 εκατομμύρια ευρώ!

  Κατά τα άλλα η πολυμετοχικότητα δημιούργησε το χρέος".

  Editorial: (greenarea team)

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad