Header Ads

  • Breaking Green News

    KAE: "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ"

    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποθεώνει τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντιδη με κείμενο, για την συμμετοχή του στους υποψήφιους παίχτες για την ομάδα της φετινής Ευρωλιγκας...




    Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει:

    "Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι και πάλι ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρωλίγκας για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 (2012-13 All Euroleague Team). Όχι ότι αποτελεί έκπληξη, αφού από την πρώτη του χρονιά στη διοργάνωση, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει αφήσει έντονα το σημάδι του σε αυτή.

     Όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της Ευρωλίγκας, «ο Διαμαντίδης αρνήθηκε να επιτρέψει σε μια ομάδα, η οποία διανύει μια χρονιά αναδόμησης, να κάνει κάτι λιγότερο από το να διεκδικήσει τον τίτλο. Και παρά το γεγονός ότι μετά από μια συγκλονιστική σειρά απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός έμεινε για μία νίκη εκτός φάιναλ φορ, ο Διαμαντίδης έχει πολλά για τα οποία μπορεί να είναι περήφανος, ως ηγέτης αυτής της εκπληκτικής ομάδας. Ο Διαμαντίδης ήταν η μηχανή που έδωσε ενέργεια στον Παναθηναϊκό, εξακολουθώντας να ανεβαίνει σκαλιά ανάμεσα στους κορυφαίους όλων των εποχών».

    Ο Διαμαντίδης από το 2004, όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, έχει κατακτήσει τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού έξι φορές (από τις συνολικά 9 που έχει δοθεί το τρόπαιο), έχει στεφθεί τρεις φορές πρωταθλητής (2007, 2009, 2011), έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP του φάιναλ φορ (2007, 2011), μία φορά MVP της διοργάνωσης (2011) και αυτή είναι η τέταρτη φορά που έχει θέση στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας.

    Ο Δημήτρης Διαμαντίδης όμως είναι κάτι περισσότερο από αριθμούς ή λίστες με βραβεία και διακρίσεις. Είναι ιδανικός συμπαίκτης, ένας πραγματικός ηγέτης, που πατά με τα πόδια γερά στο έδαφος, παρά τα όσα έχει πετύχει, παρά τα όσα έχουν πει και έχουν γράψει γι’ αυτόν… Κι αυτό είναι που τον κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό…

    Μαζί του υποψήφιοι για την πρώτη πεντάδα και τον τίτλο του MVP της χρονιάς είναι οι Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σον Τζέιμς (Μακάμπι ΤΑ), Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑΑ Μόσχας), Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα)".

    Εditorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad