Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΥΚΙΤΣ: "ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ"

    Για την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε και ο Εξαστερος Παναθηναϊκός δεν πήγε στο φάιναλ φορ του Λονδίνου, μίλησε ο Ροκο Ουκιτς...




    Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε σε σαιτ της πατρίδας του:

    Για την κατάληξη των αγόνων με την Μπαρτσελονα, είπε...
    "Δυστυχώς αποκλειστήκαμε. Προφανώς η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη, είχε περισσότερους παίκτες και κατάφερε να προκριθεί. Εμείς είχαμε την ευκαιρία, όταν πήγαμε στην σειρά σε 2-1 νίκες υπέρ μας, αλλά στο 4ο και στο 5ο παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που μας έλειπε".

    Για τα φάουλ του Διαμαντίδη, είπε...
    "Ήταν ένα πρόβλημα για εμάς, χωρίς αμφιβολία. Έχει το 70% της επίθεσή μας, όχι μόνο επειδή είναι τόσο μεγάλος παίκτης, αλλά και επειδή είναι έτσι δομημένη η ομάδα. Το εναλλακτικό σχέδιο που είχαμε, δεν πέτυχε και ουσιαστικά μας «χτύπησε» στο πρώτο μέρος. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αυτός που φταίει".

    Για την άμυνα που έπαιξαν οι πράσινοι, είπε... 
    "Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την άμυνά μας και ο Γκιστ πήγε πάνω στον Ναβάρο. Εκεί τα δώσαμε όλα, αλλά ήταν μία άμυνα που κατανάλωνε πολύ ενέργεια. Έτσι, στην επίθεση τίποτα δεν έμπαινε μέσα. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να κάνουμε επίθεση. Έπαιζαν ζώνη και δεν μπορούσαμε να πετύχουμε καλάθι".

    Για τον ρόλο του διαιτητή Λαμόνικα, είπε...
    "Φέτος υπάρχει κανόνας. Όταν μας σφυρίζει ο Λαμόνικα, κερδίζουμε. Αλλά αυτή την φορά δεν επιβεβαιώθηκε... Δεν είδε ένα φάουλ που μου έγινε σε σουτ τριών πόντων. Η Μπαρτσελόνα όμως συνολικά στα 5 παιχνίδια ήταν καλη, εμείς χάσαμε στην ποιότητά μας. Όταν δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 70 πόντους, δεν μπορείς να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad