Header Ads

  • Breaking Green News

    PAO ABROAD: "Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"

    Τα παιδιά του PAO Abroad τη χρονιά που πέρασε βοήθησαν σημαντικά τον Ερασιτέχνη, τώρα ετοιμάζονται για πιο δύναμη στήριξη για τη νέα αγωνιστική χρονιά...




    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    "Aδέρφια μας, Παναθηναικοί, όλου του κόσμου... Σας μιλάμε σήμερα, όχι πιά σαν ξένοι και άγνωστοι. Το PaoAbroad έχει ήδη.. παρελθόν, έχει ήδη αποδείξει έμπρακτα και με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ότι κάθε προσφορά σας καταλήγει εκεί ακριβώς που πρέπει, δηλαδή στα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναικού μας.

    Πολλοί δεν πίστεψαν ότι αυτή η κίνηση θα μπορούσε να έχει κάποια σοβαρά αποτελέσματα. Πολλοί μας είπαν ότι : "Ερασιτεχνικός αθλητισμός και ομογένεια έιναι ένας.. "δύσκολος" συνδυασμός..".

    ΟΜΩΣ! ΣΗΜΕΡΑ, οκτώ μόλις μήνες μετά την ίδρυση των Panathinaikos Supporters Abroad, υπάρχουν αθλητές που φορούν κράνη και φόρμες που προσφέρατε, μέσω ημών, ΕΣΕΙΣ... Yπάρχουν τμήματα, ταπεινά αλλά ΙΣΤΟΡΙΚΑ, που κρατήθηκαν και επέζησαν με την δική σας βοήθεια, τμήματα που "ανάσαναν", που είδαν ελπίδα να γεννιέται, που είδαν ότι δεν είναι αβοήθητα και σε μια προδιαγεγραμμένη φθίνουσα πορεία αφανισμού.

    Στο διάστημα αυτών των 8 μηνών, μας γνωρίσατε και σας γνωρίσαμε. Είδατε και διαβάσατε τα άρθρα μας, την κραυγή αγωνίας μας για τον σύλλογο, είδατε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που μπορούν να προκύψουν όταν όλοι μας, ανιδιοτελώς, βάλουμε την αγάπη μας για τον Παναθηναικό σαν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!

    Ο Ερασιτεχνικός Aθλητισμός είναι το πιο αγνό και υγιές κομμάτι του Παναθηναικού. ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ!

    Από τους μικρούς, νεαρούς και άσημους αθλητές του Ερασιτέχνη Παναθηναικού θα γεννηθούν οι νέοι ΔΟΜΑΖΟΙ, οι νέοι ΚΑΜΑΡΕΣ, οί νέοι ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΙ... Ποιός ήταν άραγε, ο Μίμης Δομάζος όταν υπέγραφε στον Παναθηναικό; Για μία "λεμονάδα" (!!), ήταν ο μεγάλος επαγγελματίας, "superstar", η μεγάλη φίρμα; ΟΧΙ! Ήταν ένα αγνό και άσημο παιδί που όμως στην πορεία του χρόνου εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, στον ΣΤΡΑΤΗΓΟ, που οδήγησε τον Παναθηναικό στο Wembley.

    Boηθείστε μας σήμερα να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Παναθηναικού μας, να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά που το αξίζουν, ώστε να γίνουν οι νέοι Δομάζοι, οι νέοι Παπανικολάου, οι νέοι Κοσσόβες.

    Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμο για τον ιστορικό μας σύλλογο. Τα τμήματα μας, θα προσπαθήσουν να καταρτίσουν τον προϋπολογισμό τους, να υπολογίσουν τις ανάγκες τους και να θέσουν στόχους για τη νέα χρονιά, μέσα στη δυσκολότερη οικονομική συγκυρία.

    Ποιός απο έμάς - εσάς, θα αρνηθεί μια μικρή βοήθεια σε κάποιον που αξίζει πρωταθλητισμό αλλά αδυνατεί, λόγω οικονομικών δυσχερειών; Ποιός από εμάς - εσάς, θα αφήσει ένα τμήμα μας να κατρακυλήσει σε χαμηλότερη κατηγορία, για μερικές εκατοντάδες δολλάρια ή ευρώ; Ποιός από εμάς - εσάς, θα στερήσει από νεαρούς και αγνούς αθλητές και αθλήτριες, την ΕΥΚΑΙΡΙΑ που τους ΑΞΙΖΕΙ; Ελπίζουμε ΚΑΝΕΝΑΣ!

    Πρώτοι εμείς θα συντρέξουμε και θα βοηθήσουμε εκεί που πρέπει, γιατί ΠΡΕΠΕΙ!

    Η καμπάνια του Pao Abroad, αρχίζει στις 15 Μαΐου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Αυγούστου. Είστε όλοι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ! Για την περηφάνεια μας και το μεγαλείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και της ΕΛΛΑΔΑΣ. Κάθε προσφορά, είναι ανεκτίμητη!

    Το οφείλουμε, δεν είναι ελεημοσύνη.. αλλά το ιερό μας καθήκον!

    Panathinaikos Supporters Abroad".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad