Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΧΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ...

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Στο ίδιο έργο θεατές και με τους ίδιους μονίμως πρωταγωνιστές! Αυτό είδε όλος ο υγιής φίλαθλος κόσμος στον τελικό κυπέλλου...




    Πρωταγωνιστές η ομάδα του λιμανιού και οι διαιτητές τους, που από το 1997 και μετά έχουν βουτήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην αλητεία και τη σαπίλα!

    Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μαουνιέρη-Παχύδερμου πρόεδρου του γαύρου που έκλεψε έναν ακόμα τίτλο με τον γνωστό και απροκάλυπτο τρόπο, με την βοήθεια των διαιτητών!

    Αυτός ο τρόπος θα τους ξεμπροστιάζει πάντα γιατί ο κόσμος ξύπνησε και σιγά σιγά έστω και αργά ξυπνάνε και τα πρόβατα τους... η αρχή έγινε με την κλοπή των αιώνων του Καλόπουλου, το φετινό 1-1 με τον ανώτερο σε όλα Παναθηναϊκό στο γήπεδο τους και ο τελικός της Κυριακής, είδαν και η ίδιοι πως δεν έχουν κερδίσει τίποτα στις τέσσερις γραμμές, αλλά στα γραφεία της ΚΕΔ με τους ανέκαθεν βαλτούς προέδρους! Μπράβο και στον Γιαχο, είναι ένας από τους πολλούς που συνεχίζει να μας δικαιώνει με τα αίσχη του, φανερώνει την πουτ@νια τους και δεν τους αφήνει να κρυφτούν, όλο αυτό είναι παράλληλα και μαζοχιστικό γιατί συνεχίζουν στα ίδια και τα ίδια, από τους ίδιους πάντα πρωταγωνιστές...

    Από την άλλη ο εντολοδόχος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, που αν είχε ίχνος ήθους έπρεπε να είχε παραιτηθεί εδώ και μήνες, στον τελικό τον μάρανε να υπάρχουν 5 διαιτητές στα πρότυπα της ΟΥΕΦΑ, τρεις και δυο πίσω από τις εστίες για να μην διαφεύγει καμία αμφισβητούμενη φάση, τελικά ξέφυγαν όλες οι φάσεις "περιέργως" υπέρ του γαύρου.

    Γιαχος και Σαρρης, μια σχέση αγάπης και αλληλοβοήθειας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον κράτησε στους πίνακες καθώς ήταν μπλεγμένος στο σκάνδαλο με τα στημένα και από τότε ο Γιάχος τον ξεπληρώνει με σφυρίγματα! Τους ενώνουν πολλά... είναι και οι δυο από τη Χίο, είναι γαύροι, είναι μέσα στα σκατά του ποδοσφαίρου και το σημαντικότερο...έχουν το ίδιο αφεντικό! 

    Μετά την παρωδία του τελικού βγήκε το παχύδερμο και δήλωσε πως δεν τον αγγίζουν οι γραφικές δηλώσεις. Αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί γραφικός είναι ο ίδιος όσο δεν παει από μόνος του, όπως και ο υπηρέτης του ο κυρ Σάββας, τα ίδια σκατά και οι δυο, στο πρόσωπο τους φαίνεται η βρωμιά και η απέχθεια που μόνο για φτύσιμο είναι!

    Όσο για τον Αστέρα Τρίπολης άξιζε το κύπελλο, συμφωνούμε απόλυτα με τις δηλώσεις των μεγαλομετόχων Καιμενάκης και Μπάκος για την αλητεία του Γιάχου και την αλητοπαρέα του, αλλά ας πουν με ονόματα την αλητοπαρέα του ποδοσφαίρου γιατί την ξέρουν. Ας κοιτάξουν και στα του οίκου τους που έχουν βάλει μπροστινό στην ομάδα τους ένα κλασικό μέλος της αλητοπαρέας , τον Μποροθρήνο.

    Είναι τόσο πολύ βουτηγμένη στη σαπίλα η ομάδα του λιμανιού, οι πρόεδροι του και η οπαδοί τους που δεν τους ξεπλένει τίποτα και πότε!
     
    Υ.Γ. Έχουν δει πότε οι γαύροι πως είναι να νικάνε έναν αγώνα ή να κατακτούν ένα τίτλο τίμια με την αξία τους;ΟΧΙ και ΠΟΤΕ δεν θα γίνει αυτό γιατί έχουν τσακωθεί με την διαφάνεια!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad