Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ «ΤΕΛΕΙΩΣΕ» ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΛΑΣΜΕ

    Γράφει ο Cloverman: Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι ο Γκαμπονέζος αποχώρησε από τον Εξάστερο, όμως εδώ θα ήθελα να τονίσω κάποιες παραμέτρους που μπορούν να αναζωπυρώσουν τις πεποιθήσεις αυτές...



    Είδαμε τις τελευταίες μέρες ότι και ο ίδιος ο Λάσμε αλλά και ο πρόεδρος της Τ$$ΚΑ διέψευσαν όσα ακούγονται. Μάλιστα με την ΤΣΣΚΑ, δεν έχει υπάρξει τίποτα περισσότερο από κάποιες επαφές αλλά δεν έγινε καμία πρόταση από τους Ρώσους.

    Πλέον η απόκτηση του Γκαμπονέζου από τον Ρωσικό σύλλογο σημειώνει λιγότερες πιθανότητες καθώς, όπως φαίνεται, ο Κάιλ Χάινς έχει κλείσει εκεί. Αυτό σε συνδυασμό με την ανανέωση (αν πραγματοποιηθεί) του Νέναντ Κρίστιτς, ίσως βάλουν τέλος σε όποιο ενδιαφέρον. Έτσι εφόσον κλείσει η πόρτα της Ρωσίας, η θέληση της γυναίκας του πλέον δεν θα είναι εφικτή στο να πραγματοποιηθεί.

    Tέλος έχουμε το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ που όμως δεν είναι σε προχωρημένο στάδιο. Έτσι ο Στέφαν έχει μόλις μια επίσημη πρόταση στα χέρια του και αυτή είναι από τον Παναθηναϊκό, στην ΚΑΕ το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό κι έτσι περιμένουν από τον Λάσμε να επικοινωνήσει μαζί τους και να τους πει πως δέχεται.

    Οπότε όπως καταλαβαίνετε όλα τα σενάρια είναι πιθανά και τίποτα δεν είναι «τελειωμένο» όπως το παρουσιάζουν κάποιοι. Ευχή μου (ελπίζω όλων) και πρόβλεψή μου είναι ότι θα δούμε τον Στέφαν και του χρόνου «ντυμένο στα πράσινα» για ακόμα περισσότερα καρφώματα και μπλοκ στον απόγονο και σε οποιονδήποτε αντίπαλο, παρέα με τον Τζέιμς!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad