Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ...ΦΑΠΟΣΑΜΕ ΜΕΣ' ΤΟ ΠΑΛΕ! (Pics)

    Μεγάλη πλάκα έκανε ο Παναθηναϊκός μέσα στο εξοχικό κόντρα στον αιώνιο πελάτη του...



    Η παρέα του Διαμαντίδη ήταν κομάντο έτοιμοι για όλα, με πολύ καλή άμυνα και επίθεση έλεγχου πέρασε με το διπλό και σκορ 51-64!

    Ανώτεροι οι πράσινοι και στα τέσσερα δεκάλεπτα, δεν έχασαν την διαφορά, εγκλώβισαν τους γηπεδούχους με το παιχνίδι τους αφήνοντας τάβλα τους γαύρους στο εξοχικό και τώρα η σειρά σειρα παει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για το 2-0 που θα φέρει για τα καλά τον Παναθηναϊκό μια ανάσα από το πρωτάθλημα!

    Αυτό που πρέπει να προσέξουν όλοι στον Εξαστερο Παναθηναϊκό, είναι ο εφησυχασμός, χωρίς άγχος στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ πρέπει να τελειώσουν την υπόθεση νίκη με δύναμη και πείσμα από το πρώτο λεπτό, ο κόσμος θα "οδηγήσει" τους παίχτες προς την πολυπόθητη νίκη -τίτλου!

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Ουκιτς 12, Μπραμος 11, Γκιστ 10 και Λασμε 8. Οι νεοαποκτηθείς και κυρίως ο Καρι όσο έπαιξε βοήθησε, ενώ ο Γκουιν έδειξε ανέτοιμος, όσο για τον Διαμαντιδη ήταν πάλι μια μηχανή στη δημιουργία και στην άμυνα, μπορεί να μην σκόραρε αρκετά αλλά πάντα το έργο του φαίνεται και είναι σημαντικό!

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 11-19, 22-31, 36-49, 51-64. 

    -Φωτογραφίες:

















































    οσφπ (προπ.Μπαρτζώκας): Χάινς 5, Άντιτς, Σπανούλης 11 (1), Περπέρογλου 5, Σερμαντίνι, Σλούκας 5 (1), Πάουελ 6, Γκετσεβίτσιους 2, Πρίντεζης 9 (1), Παπανικολάου 6 (1), Κατσίβελης 2.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 3, Μπράμος 11 (3), Κάρι 6, Ματσιούλις 7 (2), Ούκιτς 12 (1), Λάσμε 8, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 4, Γκιστ 10 (11 ριμπ.), Γκουίν 3 (1), Ξανθόπουλος.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad