Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΚΑΡΦΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΠΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!

    Δεν σταματάει ο Γιάννης Αλαφούζος, πόλεμο νεύρων κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη για την Παιανία...




    Καθώς όπως τόνισε στην παρουσίαση για τα διάρκειας 2013-14, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει για λίγους μήνες στην Παιανία και μετά τη λήξη της ενοικίασης (31 Ιουνίου), αφού έχει όλο το δικαίωμα και είναι νόμιμο, μέχρι να ετοιμαστεί πλήρως το "Απηλιον", κάτι ακόμα θετικό που βγήκε από την παρουσίαση, είναι πως η ΠΑΕ θα αποκτήσει και δεύτερο περιουσιακό στοιχειό μετά το προπονητικό κέντρο, αυτό θα είναι τα νέα της γραφεία!

    -Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του πρόεδρου:

    Για το θέμα της αδειοδότησης και της Ευρώπης,είπε: 
    "Περιμένουμε είτε απόψε, είτε αύριο να βγει το πόρισμα της Επιτροπής που εξέτασε τους φακέλους και να μας γίνει μία ενημέρωση, για το αν θα χρειαστεί να δώσουμε κάποια επιπρόσθετα στοιχεία. Μετά αυτό το πόρισμα θα το μελετήσει μία ανεξάρτητη επιτροπή και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε την τελική απόφαση. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει για τις άλλες ομάδες, μπορώ να μιλήσω για τη δική μας και να εκφράσω τη βεβαιότητά μου πως ο φάκελός μας είναι εντάξει. Αν και θέλω να επισημάνω πως και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό υπήρξε μεγάλη προκατάληψη απέναντί μας. Και με τρόπο πολύ προκλητικό. Και να σας πω και κάτι; Αν δεν υπήρχαν ειδικοί λόγοι θα είχαμε κάνει αγωγές και μηνύσεις διότι θεωρούμε ότι υπερέβη τα όρια τα φυσιολογικά το πρόσωπο που έκανε τις εισηγήσεις".

    Για το αν θα αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, εάν βγει Ευρώπη,είπε: 
    "Όχι. Η ομάδα που θέλουμε να φτιάξουμε, θα είναι ούτως ή άλλως πιστεύουμε πολύ ποιοτική".

    Για τον Μπεργκ αν έχουμε κάποια ενημέρωση,είπε: 
    "Προχωράνε όλες αυτές οι υποθέσεις. Δεν έχω μάθει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση".

    Για τις αποχωρήσεις,είπε: 
    "Γίνονται πολλές συζητήσεις, αλλά ακόμη δεν έχουμε κάτι οριστικό".

    Για το Απήλιον,είπε: 
    "Θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε σταδιακά στο “Απήλιον”. Το πότε θα είναι όπως το θέλουμε είναι σχετικό. Διότι και η Παιανία είχε ουσιαστικά τρία γήπεδα και το ένα ήταν σε τόσο κακή κατάσταση από έλλειψη συντήρησης που έπρεπε να αλλαχθεί ολόκληρο. Όπως και το συνθετικό γήπεδο της Παιανίας ήταν πολύ παλαιάς γενιάς. Δηλαδή είχαμε δύο γήπεδα ουσιαστικά. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το χώρο που έχουμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση των γηπέδων στο “Απήλιον”. Και από εκεί και πέρα θέλουμε άμεσα να φτιάξουμε άλλα δύο γήπεδα, γιατί έχουμε χώρο που δεν είχαμε στην Παιανία. Δηλαδή μέχρι το φθινόπωρο θέλουμε να έχουμε πέντε γήπεδα σε λειτουργία στο “Απήλιον”.
    Το βασικό κτίριο στο “Απήλιον” που χωράει αυτή τη στιγμή άνετα την ακαδημία και περιλαμβάνει εστιατόριο για τους παίκτες, είναι σε καλύτερη κατάσταση από το αντίστοιχο κτίριο της Παιανίας. Είναι καινούργιο και μάλιστα έχει ψύξη στο πάτωμα και στους τοίχους, δεν έχει air-condition. Γενικά θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που μας βολεύει περισσότερο. Θεωρούμε πως ακόμη κι ενοικιαστής αν είσαι, δεν φεύγεις κατευθείαν από την πρώτη στιγμή. Υπάρχει μία νομική διαδικασία, ακόμη κι αν θέλουν να σε πετάξουν έξω που κρατάει μήνες. Φαντάζομαι ότι μετά από 32 χρόνια, είναι λογικό να γίνει σταδιακά η μετακόμιση μέσα σε μερικούς μήνες. Δεν πρέπει δηλαδή ντε και καλά να φύγουμε την 1η Ιουλίου από την Παιανία".

    Για το πού θα ξεκινήσει η πρώτη ομάδα και αν αυτό θα γίνει στην Παιανία,είπε: 
    "Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη. Λογικά ναι. Εξαρτάται κι από το πότε θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας. Αν ξεκινήσουμε άμεσα, οπωσδήποτε θα είμαστε στην Παιανία. Αν ξεκινήσουμε αργότερα, θα μιλήσουμε και με το τεχνικό τιμ και θα το δούμε τι μας συμφέρει. Σίγουρα πάντως μέσα στους επόμενους μήνες θα φύγουμε από την Παιανία όλοι μας...".

    Για τα άλλα κτίρια και το αν θα χτίσει εκεί και τα γραφεία της ΠΑΕ,είπε: 
    "Εκτός από το κεντρικό κτίριο τα άλλα δύο κτίρια που είναι σε φάσης νομιμοποίησης, διότι ήταν αυθαίρετα θέλουν κάποια συντήρηση. Είναι θέμα χρόνου, προτεραιοτήτων και οικονομικών. Στην τελευταία διοικούσα επιτροπή αποφασίσαμε να μετακομίσει η ΠΑΕ στο Σύνταγμα. Σε γραφεία που θα ανήκουν στην ΠΑΕ. Γιατί βρήκαμε μία πολύ καλή προσφορά. Εδώ πληρώνουμε 18.000 ευρώ ως ενοίκιο το μήνα. Στο Σύνταγμα έχουμε βρει ένα κτίριο το οποίο με leasing το παίρνουμε 5.000 το μήνα. Με ενοίκιο μας το έδιναν 4.000 ευρώ το μήνα. Το συζητήσαμε στη διοικούσα και αποφασίσαμε να πάμε στο leasing για να αποκτήσουμε και αυτό το περιουσιακό στοιχείο. Διότι σε 2-3 χρόνια όταν έχουν εξομαλυνθεί τα πράγματα, θα μπορέσουμε είτε να το πουλήσουμε, είτε να το νοικιάσουμε σε κάποιον άλλο και να έχουμε κι ένα επιπλέον όφελος".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad