Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΕ-ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: "Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!"

    Νεα καμπάνια για τα διάρκειας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έμφαση στην επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο και με πιο οικονομικές τιμές...




    Η νέα καμπάνια θα έχει πολλά οικονομικά οφέλη για κάθε οπαδό, αφού η ΠΑΕ σε συνεργασία με την Παναθηναϊκή Συμμαχία και των ελκυστικών προσφορών της θέλει τη νέα περίοδο τη Λεωφόρο γεμάτη σε κάθε αγώνα! 

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


    -ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:

    *Ο κάθε οπαδός που αγοράζει διαρκείας γίνεται αυτομάτως μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

    **Οι τιμές σε σχέση με την σεζόν 2007-2008 είναι μειωμένες έως και 50%.

    ***Το φθηνότερο διαρκείας είναι το συνδεσμιακό στη τιμή των 120(13,14,7) και το ακριβότερο σταVIP(3) στις 3.000.

    ****Από σήμερα έως και την 31η Ιουλίου θα έχουν προτεραιότητα οι περυσινοί κάτοχοι διαρκείας και τα μέλη της «Συμμαχίας». Από την 1 Αυγούστου θα η διαδικασία θα είναι «ανοιχτή» για όλους.

    *****Η αποπληρωμή μπορεί να γίνει ακόμη και σε 6 άτοκες δόσεις. Για τους κατόχους της Panathinaikos Visa σε 10.

    ******Το οικογενειακό πακέτο στις θύρες 5 και 8 είναι στα 400 ευρώ ενώ στο κάτω διάζωμα των δύο θυρών θα βγουν πακέτα στα 250 ευρώ!

    *******Γίνεται προεργασία για να λειτουργήσει η δυνατότητα, όποιος κάτοχος διαρκείας δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο, να έχει την δυνατότητα να το πουλήσει και να μοιραστεί το ποσό ανάμεσα στον οπαδό και την ΠΑΕ. Αυτό αναμένεται να γίνει πράξη πιθανότατα τον Οκτώβριο και παράδειγμα αποτελούν ομάδες όπως η Άρσεναλ και η Μπάγερν.

    Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα φετινά διαρκείας του Παναθηναϊκού (κλικ εδώ).

    -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ:

    *Οι τιμές για να γίνει κάποιος μέλος δεν έχουν καμία σχέση με πέρυσι. Το πάθημα έγινε μάθημα και φέτος η βασική τιμή είναι στα 50 ευρώ.

    **Το κάθε μέλος έχει δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στις εκλογές του σωματείου.

    ***Εκτός από την κατηγορία των 50 ευρώ, υπάρχει και εκείνη που ονομάζεται «DIAMOND 1908». Με 1908 ευρώ ή και περισσότερα γίνεται όποιος θέλει μέλος αυτής της κατηγορίας, όπου προφανώς έχει και περισσότερα προνόμια.

    ****Στα μέλη των 50 ευρώ υπάρχουν αρκετές προσφορές, προνόμια και εκπτώσεις που πραγματικά κάνουν την διαφορά. Για παράδειγμα η συνεργασία με το «ΥΓΕΙΑ», όπου μεταξύ άλλων παρέχονται δωρεάν εξετάσεις, αποτελεί για αρκετό κόσμο σημαντικό δέλεαρ.

    *****Οι νεαροί φίλοι του συλλόγου μπορούν να γίνονται μέλη, μαζί με τους γονείς τους, με 10 ευρώ επιπλέον.

    Αναλυτικά όσα πρέπει να ξέρετε για τις εγγραδές (κλικ εδώ).

    -ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ:

    Αν ολα πανε καλα και η ΠΑΕ πουλησει και τα 12.000 διαρκειας, τοτε το οικονομικο οφελος θα αγιξει περιπου τα 5 εκατομμυρια ευρω. Τα χρηματα αυτα ειναι πολυ σημαντικα για την ομαδα, καθως αυτη τη στιγμη μονο ο Γιαννης Αλαφουζος βαζει χρηματα στα ταμεια της ΠΑΕ!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad