Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

    Ο Γιάννης Αναστάσιου με την πολύχρονη καριέρα του στο εξωτερικό, έχει δημιουργήσει πολλές φιλίες και διασυνδέσεις με σημαντικούς παράγοντες ξένων συλλόγων αλλά και ποδοσφαιριστών...



    Ένας από αυτούς είναι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, μάλιστα ο ίδιος ο Αναστάσιου πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει πως είχε γευματίσει στο Μονακό με σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου και μεταξύ αυτόν και ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας εμβέλειας, εννοώντας τον "Ιμπρα" οι οποίοι είναι πολύ καλοί φίλοι, όπως επίσης ο "Ιμπρα" έχει κολλητό φιλο τον Μπαιράμι.

    Έτσι λοιπόν ο Αναστάσιου είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον "Ιμπρα" και του ζήτησε να πει κάποια πράγματα στον Εμιρ για τον Παναθηναϊκό και την προοπτική που θα του δώσει στην καριέρα του, ο Ιμπραίμοβιτς λοιπόν φέρεται να είπε στον Μπαιράμι... "Αφού έχεις πρόταση από τον Παναθηναϊκό να πας χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι μεγαλος συλλογος και θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου".

    Αυτά τα λόγια του κολλητού του και όσα του είπε ο Αναστάσιου για το πλάνο που θα έχει στον Παναθηναϊκό, ήταν αρκετά για να πείσουν τον Μπαιράμι να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό τα επόμενα 24 ώρα!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad