Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΠΠΑΣ, ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ, ΦΩΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

    Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εξάστερου Παναθηναϊκού έχουν τελειώσει ιδανικά με την κατάκτηση του νταμπλ κόντρα στον αιώνιο πελάτη του...



    Εξαίρεση αποτελεί η Ευρωλίγκα, καθώς στις τελευταίες δυο χρονιές έχει αδικηθεί κατάφωρα από την διαιτησία!

    Το πανηγυρικό κλίμα στην ΚΑΕ έχει τελειώσει μετά την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και άρχισε η δουλεία καθώς στόχος της διοικήσεις είναι η ομάδα να ενισχυθεί σημαντικά και από τον Σεπτέμβρη να διεκδικήσει και την κατάκτηση του 7ου Ευρωπαϊκού τροπαίου και σαφώς να διατηρήσει τα εγχώρια πρωτεία.

    Ο μεταγραφικούς σχεδιασμός έχει ξεκινήσει εδώ λίγους μήνες, με συμφωνίες παιχτών που θα επικηροθουν στο αμέσως χρονικό διάσημα, η αρχή θα γίνει με τον Νίκο Παππα του Πανιωνίου και επίσης τον συμπαίκτη του Βλαδίμηρο Γιανκοβιτς, ακολουθώντας και ο Αντώνης Φωτσης, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι και αναμένεται σύντομα και η γραπτή συμφωνία για την 4η επιστροφή του "Μπατμαν" στα πράσινα.

    Από εκεί και πέρα όμως, έχουν ηδη ξεκινήσει οι συζητήσεις με παίχτες της ομάδας που συνέβαλαν τα μέγιστα στο φετινό νταμπλ, όπως οι Λασμε και Γκιστ, το κλίμα είναι θετικό και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις στις ανανεώσεις.

    Οι Σκορδίλης και Γιαννόπουλος είναι οι πρώτοι, εκτός απροόπτου που θα αποτελέσουν παρελθόν. Δεν θα πρέπει όμως να αποκλείσουμε και μια ακόμα ή και παραπάνω επιστροφή στην ομάδα μετά από αυτή του Φωτση, παιχτη που επίσης "λατρεύτηκε" από τον κόσμο, το καλοκαίρι αναμένεται καυτό και στις μεταγραφές.

     Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad