Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΕ STAND BY ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

    Μια μεταγραφή έχει πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός για τη νέα σεζόν, αυτή του Μπαιράμι...



    Και φυσικά δεν θα μείνει μόνο εκεί. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και υπάρχουν ήδη προχωρημένες συζητήσεις ή ακόμα και προφορικές συμφωνίες για τo οριστικό deal.

    Αυτό όμως που φρενάρει τις οποίες εξελίξεις είναι το ανοιχτό ζήτημα που έχει προκύψει με την Ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας, κάτι που θα λάβει τέλος το όποιο ζήτημα μέχρι την Παρασκευή ή το πολύ Δευτέρα στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Νιον της Ελβετίας.

    Στο περίμενε είναι λοιπόν οι μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό, ακόμα και από τους ίδιους τους παίχτες, καθώς και οι ίδιοι θέλουν να ξέρουν αν με την μεταγραφή τους στους πράσινους θα έχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια ή μόνο στις Ελληνικής διοργανώσεις, είναι σημαντικό κριτήριο κυρίως για τους ξένους παίχτες, γιατί θα ήθελαν αυτές τις συμμέτοχες αφού ακολουθεί και το Μουντιάλ το καλοκαίρι του 2014.

    Ένας από τους σημαντικούς "πονοκεφάλους" της διοίκησης, αυτός των αποδεσμεύσεων και ειδικά το πρωτεύον, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και επίσημα, αυτός είναι ο Ζαν Αλεν Μπουμσονγκ και το παχουλό συμβόλαιο του άνω του 1ος εκατομμυρίου της διοίκησης Γόντικα-Τζιγγερ, που δεν άξιζε σε καμιά περίπτωση βάση των όσων έχει προσφέρει στη ομάδα εξαιρουμένων ελάχιστων περιπτώσεων. 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad