Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ"

    Απόλυτα ευχαριστημένος ο Αργύρης Πεδουλακης με τους παίχτες του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος...



    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Για τον αγώνα, είπε...
    "Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω πως σε όλη τη σειρά και σήμερα, υπό δύσκολες συνθήκες, επικρατήσαμε δίκαια. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι.

    Δουλεύαμε όλη τη χρονιά έχοντας να καλύψουμε χιλιόμετρα, ο Ολυμπιακός ήταν πιο μπροστά, πρόκειται για εξαιρετική ομάδα. Δουλεύαμε πολύ στο «5-5», γιατί θεωρούσαμε πως ο Ολυμπιακός ήταν κάποια βήματα μπροστά στο ελεύθερο παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα ποσοτικό στα διαδοχικά ματς, παρ’ όλα αυτά κάναμε δύο «μπρέικ», κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, κι αυτό το χρεώνονται όλα τα παιδιά μας. Όλη τη χρονιά δούλεψαν σε δύσκολες συνθήκες, χωρίς να έχουν εμπειρίες. Είχαν, όμως, διάθεση".

    Ευχαριστίες και αφιέρωμα...
    "Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους πρεσβύτερους της οικογένειας Γιαννακόπουλου που έφθασαν την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Επίσης, το Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Το Φραγκίσκο Αλβέρτη, το Σωτήρη Μανωλόπουλο, όλο το σταφ. Πάνω από, όμως, όλους τους παίκτες. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να πω πως αυτόν τον τίτλο τον αφιερώνουμε στον κόσμο μας".

    Για τα επεισόδια που έγιναν στο ΣΕΦ,είπε: 
    "Είναι άδικο, και στο προηγούμενο ματς, και τώρα, να μιλάμε για τα γύρω γύρω. Θα πρέπει να σεβαστούμε τους παίκτες μας, έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν θέλουμε άλλοθι και δικαιολογίες, αλλά ο Δημήτρης Διαμαντίδης παίζει με ένα πόδι από τις 28/12. Αυτό θέλαμε να τον κρύψουμε όλη τη χρονιά, δεν μπορούσε να λείπει, κανονικά θα έπρεπε να μείνει δύο μήνες έξω. Είναι άδικο. Θεωρώ πως σε όλη τη σειρά πρωταγωνιστές ήταν παίκτες του Παναθηναϊκού. Είναι δευτερεύοντα όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν. Καλό να συζητήσουμε και για αυτό, αλλά όχι μόνο για αυτό".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad