Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΟΥΣ!

    Απόλυτος κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός!Σκούπισε 3-0 τον πελάτη και κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα μεσ΄ το παλε...




    Το παιχνίδι πήγε στον ρυθμό του Παναθηναϊκού, ποτέ δεν πήραν διαφορά οι γηπεδούχοι, με λίγα λόγια οι πράσινοι έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ!

    Αυτό είναι το 33 πρωτάθλημα για τον Εξάστερο Παναθηναϊκό που επιστρέφει στον θρόνο του μετά από ένα μικρο διάλειμμα!


    Μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους γιατί από την πολύ γλώσσα  που είχαν βγάλει, ξαφνικά το μπάσκετ έγινε άθλημα εκεί που το κορόιδευαν με γελοίους χαρακτηρισμούς περί αθλήματος με το χέρι, σπυριάρες μπα λες κλπ, ε τώρα λοιπόν έγινε σπυριάρα μπάλα και θα ξανά κρυφτούν!

    Στο τέλος και ενώ οι Πρωταθλητές ήταν μπροστά με 4 πόντους και 1'27" για το τέλος οι γνωστοί και αιώνιοι κάφροι των γηπέδων οι γαύροι, έκαναν εμπόλεμη ζώνη το παρκέ με κροτίδες, βαρελότα, ξύλα, πέτρες, διαφημιστικές πινακίδες, καρέκλες, τραυματίζοντας παίχτες του Παναθηναϊκού και μέλη της αποστολής, τόσο πολύ τους πόνεσε που άρχισαν τους γνωστούς τραμπουκισμούς, δεν τα κατάφεραν όμως και πήραν ότι τους άξιζε!

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Διαμαντιδης 18, Τσαρτσαρης 14, Λασμε 12, Μασιουλις 11 και Ουκισς 10. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν βοήθησαν, τι να πρώτο πούμε όμως για τον μεγάλο αρχηγό, τον Διαμαντιδη που παρα τις ασεβής βρισιές των πιθήκων της κόκκινης εξέδρας αυτός τους απάντησε μέσα στο παρκέ με Παναθηναϊκή μαγκιά!

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 17-24, 39-35, 61-60, 72-76 (Διακοπή 1'27")

    οσφπ (Μπαρτζώκας): Χάινς 10, Λο 9, Αντιτς 2, Σπανούλης 13 (1), Περπέρογλου 5 (1), Σλούκας 8 (1), Πάουελ, Πρίντεζης 14 (3), Παπανικολάου 8 (2), Κατσίβελης 3.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης, Μπράμος 3 (1), Κάρι 4, Ματσιούλις 11 (2), Ούκιτς 10 (2), Λάσμε 12, Τσαρτσαρής 14 (1), Διαμαντίδης 18 (5), Γκιστ 4 (1), Γκουίν, Ξανθόπουλος.



    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad