Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΡΟΑΤΗΣ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ...

    Ο Γκόρντον Σιλντεφελντ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό για 1 χρόνο, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι άλλος Κροάτης...

    Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο παιχταράς της Εθνικής Κροατίας, είναι το πρώτο όνομα στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και η αισιοδοξία είναι κάτι παραπάνω από συγκρατημένη πως η υπόθεση θα έχει πράσινο φινάλε της επόμενες μέρες.

    Με την απόκτηση του Κροατη άσου, ο Παναθηναϊκός θα ανεβάσει κατά πολυ την ποιότητα του ρόστερ του για την νέα σεζόν, αν συνυπολογίσουμε και την παραμονή του Χάρη Μαυρία τότε ο Παναθηναϊκός στη μεσεα γραμμη και στα ακρα θα  είναι δυνατός!

    Όσο για τον συμπαίκτη του Πρανιτς στην εθνική τους ομάδα, ο Σιλντεφελντ, την Παρασκευή έκανε την πρώτη προπόνηση με τα πράσινα και μάλιστα στη Λεωφόρο,σίγουρα ο ρόλος του στην πράσινη άμυνα θα είναι ηγετικός!

    Από εκεί και πέρα, στην ΠΑΕ έχουν σε προχωρημένες συζητήσεις άλλους δυο παίχτες, όπου θα είναι και αυτοι που θα κλείσουν τις μεταγραφές του καλοκαιριού, το χρονικό όριο που εκτιμούν και θέλουν στη διοίκηση για να κλείσει το ροστερ είναι γυρο στις 10 Αυγούστου!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad