Header Ads

  • Breaking Green News

    ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!

    Με το δεξι ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στο νέο πρωτάθλημα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο επικράτησε εύκολα του Παναιτωλικού με 2-0 μέσα στο πράσινο καμίνι της Λεωφόρου...


    Επιστροφή στο σπίτι με νίκη και καλεσμένους άνω των 13 χιλιάδων οπαδών που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, δίνοντας έτσι ώθηση στους παίχτες να φτάσουν στο γκολ και το κατάφεραν!

    Οι παίχτες ήταν λίγο μουδιασμένοι, λογικό αφού έπαιζαν εντός έδρας και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Όμως καθώς περνούσαν τα λεπτά η ομάδα έβρισκε ρυθμό, προσπαθούσε να κάνει ωραίους συνδυασμούς με πολύ γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, αυτό θα γίνετε αγώνα με τον αγώνα όλο και πιο αποτελεσματικό προσφέροντας θέαμα αλλά και ουσία!

    Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, ξεχώρισαν όμως οι Μαρινακης, Μπαιραμι, Κουτρουμπης,Νανο, ενώ ο Μέντες έδινε μια σχετική ηρεμία στο κέντρο με το ήρεμο παιχνίδι του, ενώ ο Αμπειτ έδινε την έκρηξη μεταξύ κέντρου και επίθεσης, στα θετικά και ο Μπερκ αφού σκόραρε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Όπως είχε πει και ο Αναστάσιου, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και τότε όλα θα είναι καλύτερα! 

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Δυνατά μπήκαν οι Πράσινοι, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Αμπειντ, για τον Κουτρουμπή, ο Μπογιοβιτς τον ανατρέπει με τράβηγμα καθαρά και ο διαιτητής δίνει πέναλτι, όπου εκτελεί εύστοχα ο Νανο για το 1-0!

    Κινητικός ο Μπαιράμι, είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, ειδικά αυτή στο 37' λεπτό πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Πολύ καλό σουτ και από τον Αμπειντ στο 42' λεπτό, αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, σκορ ημιχρόνου 1-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο, καλή προσπάθεια που Καρελη στο 47, η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Εξαιρετικός συνδυασμός στο 59, ο Λαγός έβγαινε τετ α τετ, ο Δαρλας τον ανατρέπει εσκεμμένα πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, με τον διαιτητή να του βγάζει κόκκινη κάρτα.

    Στο 60' λεπτό ο Μπερκ πέρασε στον αγώνα στη θέση του Καρελη. Μέτα από λιγα λεπτά της είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο, στο 65' λεπτό και υστέρα από σέντρα του Μαρινακη, ο Μπερκ με άνετο πλασεδακι κανει το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς! Από εκεί και πέρα κατέβασε ταχύτητα η ομάδα, για να μην επιβαρυνθούν οι παίχτες, αφού έτσι κ' αλλιώς δεν υπήρχε κίνδυνος το σκορ του αγώνα να αλλάξει.

    Στο 91' λεπτό ο Μπαιράμι με δυνατό τεχνικό σουτ με φάλτσο η μπάλα περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρια, πολύ καλή στιγμή που ξεσήκωσε τον κόσμο, αυτή ήταν και η τελευταία φάση, τελικό σκορ 2-0 και νίκη για το Τριφύλλι!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad