Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ!

    Αγχωμένη και προβληματική η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού για ένα ακόμα παιχνίδι! Επικράτησε δύσκολα του ΟΦΗ με γκολ του Μπεργκ...

    Μια νίκη που δεν συνεπάγεται με καλό ποδόσφαιρο, μόνο το αποτέλεσμα μπορεί να θυμάται ο κόσμος.

    Το πρώτο ημίχρονο, το γνωστό τροπάρι, καθόλου πίεση και νεύρο από τους παίχτες, νωχελικοί που όσο περνούσε ο χρόνος εμφανίζονταν και το άγχος, τόσο στους παίχτες όσο και στον κόσμο.

    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπορεί να ήθελε να πετύχει το γκολ με την όποια προσπάθεια της, αλλά δεν τα κατάφερνε, έτσι ήρθε ένα δώρο, δίκαιη αποβολή παίχτη του ΟΦΗ, από εκεί και μετά η ομάδα με παίχτη παραπάνω μπόρεσε να απλωθεί με μεγαλύτερη άνεση και να πιέσει, έτσι μετά από έναν ωραίο συνδυασμό έξω από την περιοχή των αντιπάλων, ο Μπεργκ με ωραίο πλασαριστό σουτ στη γωνία έκανε το 1-0 και ξαφνικά ήρθε η ανακούφιση σε όλους!

    Για να πούμε την αλήθεια, πολύ δύσκολα η ομάδα θα έβαζε γκολ αν ο αντίπαλος έπαιζε με 11, ακόμα και μόλις σημειώθηκε το γκολ πάλι αγχωμένη έπαιζαν οι πράσινοι, που θα έπρεπε να είχαν βάλει 3 γκολακια στους φιλοξενουμένους και να τελείωνε το παιχνίδι άνετα και όχι με άγχος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

    Η όποια καλή(;) δουλεία και αν γίνεται στο Καλαφατης δεν φαίνεται στο γήπεδο, βελτίωση πάλι δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση, ο Αναστασίου δεν μπορεί να μιλήσει για κάποιο έργο μέχρι τώρα και έχουν περάσει 5 αγωνιστικές.

    Ο κόσμος της ομάδες ήταν ξανά  φοβερός και βοήθησε, δίνοντας ώθηση στους άπαιχτες! Ένα από τα τρεις συνεχόμενα παιχνίδια στη Λεωφόρο είχε αποτέλεσμα 3ων βαθμών, μένει ένα ακόμα και μετά με τον Εργοτελη για το κύπελλο, ελπίζοντας πως θα έρθουν και αυτές οι δυο νίκες για να δώσουν μια ψυχολογικοί τόνωση στους παίχτες για την δύσκολη συνέχεια.

    Editorial: (greenarea team) 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad