Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...

    Ο Marulio γράφει: Αγαπητοί φίλοι πάλι εδώ σε μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Η ομάδα έκανε πολλές μεταγραφές, έδιωξε πολλούς παίχτες και επενδύει σε άλλους, νεώτερους, αλλά και ξένους ποιοτικούς εγνωσμένης αξίας...

    Με Έλληνα προπονητή και μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία...

    Ξεκίνησε με νίκη αλλά η ήττα στη Ν. Σμύρνη μας προσγείωσε στην πραγματικότητα, ήρθε και το χ με Βέροια όπως αυτό ήρθε. Δηλαδή ότι η νέα χρονιά είναι δύσκολη αλλά μεταβατική για το μέλλον. Το μόνο ενδιαφέρον μας θα είναι μη ποδοσφαιρικό, δυστυχώς, έτσι όπως μας έχουν καταντήσει. Βέβαια, εμείς «αρρωστάκια» θα στηνόμαστε να βλέπουμε την ομάδα αλλά, κακά τα ψέματα οι συζητήσεις και το μυαλό μας αναλώνονται σε άλλους τομείς.

    Κατ’ αρχάς αγωνιστικά δεν έχει νόημα να ενδιαφέρεσαι για τίποτα. Τα ίδια με πέρσι θα γίνουν και το πρωτάθλημα έχει κριθεί από τον Ιούνιο. Είτε πας καλά είτε όχι ξέρουμε οι καταστάσεις ποιον θα αναδείξουν πρωταθλητή και με ποιόν τρόπο. Άλλαξε κάτι στη διοίκηση του ποδοσφαίρου???, στη διαιτησία???, στη νοοτροπία των άλλων ομάδων???. Δεν άλλαξε τίποτα. Οπότε??? Τσάμπα φαιά ουσία θα κάψουμε. Μόνο θα γελάμε με την υπερπροσπάθεια των αντιπάλων μας να μας κερδίσουν (αφού την ΑΕΚ κατάφεραν και την έφαγαν), μπας και δείξουν ότι έκαναν την επιτυχία της χρονιάς και κονομήσουν κανα «δανεικό», να συμπληρώσουν ρόστερ. Ο νοών νοείτω. Α! και να τρέξουνε να κλείσουνε στη NOVA μέχρι το... 2099!, γιατί τώρα σιγά σιγά πάνε και τα φράγκα από τον ΟΠΑΠ. Δεν θα μπορούνε να βγάλουνε τη χρονιά με «EXTRA 5»και «SUPER 3». Τέσπα γνωστά θέματα.


    Στον Παναθηναϊκό επενδύουν στο μέλλον και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Προπονητικό ιδιοκτησίας της ομάδας, παίχτες από την ακαδημία, οικονομική σταθερότητα κ.α., και βέβαια, συνεχής αγώνας και αντίδραση κατά του όποιου «συστήματος» λειτουργεί σε βάρος της ομάδας. Ο Πρόεδρος έχει δείξει ήδη ότι οι διαθέσεις του είναι να μην αφήνει τίποτα να περάσει στο ντούκου. Και μιλάμε για τον άνθρωπο που τείνει να εξελιχθεί στο νούμερο ένα ιδιοκτήτη σταθμού ενημέρωσης στη χώρα, μετά από «ζυμώσεις-εξόδους» που ακούγονται ότι θα γίνουν σε άλλα Μέσα. Καλό είναι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και σε αυτόν τον τομέα γιατί αναμένεται «καυτός χειμώνας» και πολύ πιθανό να επανέλθουμε σύντομα με νεώτερα.

    Επίσης η «υγεία» στην ομάδα είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει νέους ή και παλιούς!!! «παίχτες» που είναι σίγουρο ότι και αγαπούν το Παναθηναϊκό και επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά. Αλλά είναι σεβαστό ο καθένας να μη θέλει να βάλει λεφτά σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο όπως είναι τα πρωτάθλημά μας σήμερα, του οποίου η απαξίωση είναι φανερή παντού. Όλο λιγότεροι παρακολουθούν ελληνικό πρωτάθλημα ή δίνουν λεφτά να το παρακολουθήσουν, όλο λιγότεροι διαβάζουν εφημερίδα, όσο για τις καφετέρειες???. Μετά τα Χριστούγεννα κάθε Κυριακή κυνηγούν με το τουφέκι τον πελάτη να κάτσει να δει μπάλα. Η ζημιά δηλαδή, με την ευρεία έννοια, ξεφεύγει από τα όρια του «ασβέστη», αλλά κάποιους τους ενδιαφέρει η φιέστα τους το Μάιο. Ε λοιπόν σας αφήνουμε να ζείτε στην ουτοπία σας. Ο πραγματικός κόσμος, ειδικά ο μεγάλος κόσμος, όπως αναφέρθηκε και σε σχετικό post στο site λέει: «NO PAO NO PARTY». Να τους δούμε σε κανά δύο με τρία χρόνια που η βαθμολογία της χώρας στην Ευρώπη θα είναι στα «τάρταρα» και θα πρέπει να ιδρώσουν για τα λεφτά του C.L. Μην ξεχνάτε ότι μια χρονιά δεν πήραν το «πακέτο» και πήγαν να διαλυθούν!

    Είναι όλα «καυτά» θέματα που χρίζουν πολύωρης ή πολυσέλιδης ανάλυσης.

    Εμείς και φέτος δηλώνουμε «παρών», να γράφουμε αυτά που νοιώθουμε για την αγαπημένη μας ομάδα πέρα από συμφέροντα ή σκοπιμότητες, με υπομονή και επιμονή λέγοντας και φέτος αναφερόμενοι σε όλα τα επίπεδα … «ταμείο» στο τέλος.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο νέο προπονητή.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους παίχτες, με υγεία.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στον πράσινο λαό που είναι πάντα δίπλα.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στον Πρόεδρο σε μια δύσκολη χρονιά.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad