Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΜΠΟΑ

    Ο Παναθηναϊκός λίγες ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, έντυσε στα πράσινα και επίσημα πέραν του αναμενόμενου άσου Πράνιτς και τους Κλωναρίδη, Μπαλμπόα...

    Οι δυο νεαροί υπέγραψαν συμβόλαια σε διαφορετική βάση, ο Κλωναρίδης που είναι ένας καλός παίχτης ήδη δοκιμασμένος ακόμα και στο εξωτερικό, προορίζετε για αντιΜαυριας, υπέγραψε για 4 χρόνια, ενώ ο Ουρουγουανός Μπαλμπόα για 1 χρόνο δανεικός και αυτό γιατί αυτός ο ένας χρόνος θα είναι σε δοκιμή και αν πείσει θα αποκτηθεί το Γενάρη ή το καλοκαίρι του 2014 ως κανονική μεταγραφή, αν δεν πείσει θα τον ξεφορτωθεί εύκολα χωρίς αποζημιώσεις!

    Η συμφωνία με Μπαλμπόα, δεν σχετίζετε με την επιστροφή του Φιγκεροα, του οποίου παει καλά η διαπραγμάτευση για την μεγάλη επιστροφή ενός παιχταρά που αποδεδειγμένα όπως έδειξε πέρσι, μπορεί να βοηθήσει αρκετά με την εμπειρία του και την δυνατότητα του στο σκοραρισμα. Οπότε  αυτή τη στιγμή ο Φιγκεροα και ο Ντιαρα είναι τα μόνα ανοιχτά μέτωπα με διαφορετική εξέλιξη, και μπορούν να αποκτηθούν μέχρι τις 13 Σεπτέμβρη γιατί τότε λήγουν οι μεταγραφές για τους ελεύθερους!

    Οι Πράνιτς, Ατζαγκούν,Κλωναρίδης και Μπαλμπόα θα παρουσιαστούν την Τρίτη και επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναικός!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad