Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΟΣ!

    Στραβοπάτησε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο παιχνίδι του στη Λεωφόρο, από την αστοχία του, την ατυχία του και τους κατευθυνόμενους διαιτητές...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι έπρεπε να είχαν καθαρίσει το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχαν, κάτι έλειπε όμως στην τελική προσπάθεια, δεν υπήρχε ηρεμία, άσχετα αν το γκολ ήρθε στο 44' από πίεση και κόντρα.

    Στο πρώτο ημίχρονο άρχισαν και τα άσχημα δείγματα από τον γνωστό Μητσιο, που ήταν απίστευτα προκλητικός και άφηνε τα δυνατά παρκαρίσματα των φιλοξενούμενων χωρίς να τους κάνει ούτε παρατηρήσεις, όσο για κάρτες ούτε κατά διάνοια, χειρουργική διαιτησία!

    Στο δεντρό ημίχρονο μπορεί να υπήρχε πρόθεση από τους πράσινους να βάλουν ένα γρήγορο γκολ, αλλά τα επιπόλαια λάθη στην άμυνα αλλά και η αστοχία σε σημαντικές ευκαιρίες έφερε και την ισοφάριση με την βοήθεια του βοηθού διαιτητή του Μητσιου, που άφησε καθαρό οφ σαιτ από τρεις παίχτες της Βέροιας!

    Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στα πρώτα λεπτά μετά το γκολ ήταν νευρική και με πολλά λάθη, που παραλίγο να φέρει και δεύτερο γκολ για τους φιλοξενουμένους. Κάτι πρέπει γίνει από τον Αναστάσιου στο "Καλαφάτης", πως πρέπει να αντιδρούν οι παίχτες μετά από αντίπαλο γκολ, αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα στο παιγνίδι της καθώς "μπλοκάρει" για αρκετά λεπτά φέρνοντας νευρικότητα και πανικό.
    Επίσης θα πρέπει να τονιστεί σε κάποιους επιθετικογενείς  παίχτες να είναι περισσότερο αλτρουιστές παρα "ατομιστές" από υπερβάλλον ζήλο είναι και όχι από σκοπιμότητα, υπήρχαν πολλές φάσεις και στον αγώνα με τη Βέροια που γινόταν υπερβολικές ατομικές προσπάθειες, ενώ οι συμπαίχτες τους ήταν ελεύθεροι και σε ευνοϊκότερη θέση για γκολ και περίμεναν μια πάσα να την στείλουν στα δίχτυα, αυτά είναι λάθη που πρέπει να διορθωθούν άμεσα και τώρα η διακοπή ευνοεί να γίνει πολύ δουλεία στις αδυναμίες! 

    Για τον κόσμο ότι και να πούμε είναι λίγο, πάλι ήταν εξαιρετικοί από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τέλος, χειροκροτώντας την προσπάθεια των παιχτών, αναγνωρίζοντας έτσι πως υπήρχαν και αθέμιτοι παράγοντες που έφεραν την ισοπαλία, όπως οι διαιτητές!

    Πάντως περιθώρια δεν υπάρχουν για αλλά άσχημα αποτελέσματα, αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους, είμαστε 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή μόλις την 3η αγωνιστική. Το θετικό είναι πως υπάρχει διακοπή για 15 μέρες, αρκετό διάσημα για δουλεία, να εγκλιματισθούν και οι νέοι παίχτες όπως οι Πρανιτς, Ατζαγκουν, αλλά και ο Φιγκεροα που εκτός απροόπτου θα επανέλθει, γνωρίζει το κλίμα, σαφώς όμως θα πρέπει να μάθει και αυτός τους νέους παίχτες γιατί από την περσινή ομάδα έχουν μείνει λίγοι μετρημένοι στο ένα χέρι, με τις νέες προσθήκες είναι επιβεβλημένο πως το παιχνίδι της ομάδας θα βελτιωθεί σημαντικά. Ώρα για δουλεία, αυτό είναι το σύνθημα αυτή τη στιγμή!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad