Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

    Δεν συνέχισε το νικηφόρο σερί ο Παναθηναϊκός, καθώς έχασε στη Θεσσαλονίκη με 2-1. Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων με ανύπαρκτο πέναλτι...

    Η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, είχε σκαμπανεβάσματα, ίσως θα έπρεπε να ρισκάρει ακόμα πιο πολύ επιθετικά, γιατί με το συντηρητικό παιχνίδι του έδινε χώρους στους γηπεδούχους.

    Πολλά ήταν και τα λάθη στη μεσαία γραμμή. Ο Μπεργκ μπορεί να ήταν ο σκόρερ, αλλά ήταν και ο μεγάλος άτυχος, καθώς έχασε και τετ α τετ στο 58' λεπτό. Παραμένει μεγάλος σκόρερ ο Γερμανός και ας ελπίζουμε να μη τον πάρει από κάτω η αστοχία στο πέναλτι.

    Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει δυναμικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, να αφήσει πίσω το άτυχο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και να κοιτάξει τα παιχνίδια που έρχονται.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός αποφασιστικός ,ελέγχει πλήρως την πίεση των γηπεδούχων στα πρώτα λεπτά, καθώς παίρνανε τα λεπτά οι πράσινοι βγαίνουν μπροστά και πιέζουν με αξιώσεις για γκολ, αυτό ήρθε στο 21' λεπτό, ύστερα απο εξαιρετική σέντρα του Ζεκα από δεξιά για τον Μπεργκ, ο τελευταίος με κεφαλιά σημειώνει το 0-1!

    Δεν μένουν οι πράσινοι στο σκορ υπέρ τους και πιεζουν ψηλά, σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 27' λεπτό, ο Σαλπιγγιδης πέφτει θεατρινίστικα σε κανονικό μαρκάρισμα του Ρισβανη, αλλά ο διαιτητής Θάνος, αντι να δείξει κίτρινη για θέατρο στον παίχτη των γηπεδούχων, δίνει πέναλτι και το σκορ γίνεται 1-1.

    Δεν πτόησε τους πράσινους η αδικία και πίεζαν για το δεύτερο γκολ, απειλώντας σε κάποιες χωρίς όμως τα τελειώματα να είναι ιδανικά, δεν άλλαξε κάτι, σκορ ημιχρόνου 1-1!

    Κακό το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, αδράνεια από τη πράσινη άμυνα, 38΄λεπτο γίνεται το 2-1.
    Το παιχνίδι αποκτά ρυθμό και ο Αναστάσιου περνάει στον αγωνα τον Ατσαγκουν για πιο γρήγορα επιθετικό παιχνίδι.

    Έχοντας μια καλή στιγμή με τον Τριανταφυλλοπουλο, οι πράσινοι πιέζουν για την ισοπαλία, στο 77' λεπτό ο Φιγκεροα στο παιχνίδι, στο 80' λεπτό μετά απο πίεση διαρκείας στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Μπερκ κερδίζει πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά δεν ευστόχησε, πετώντας έτσι τν ευκαιρια για να έρθει το ματς στα ισα, ο Φιγκεροα  προσπαθουσε στο τέλος να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα καταφερε, τελικο σκορ 2-1!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad