Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΑΓΚΙΚΗ ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ!

    Το καθήκον του έκανε ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο, επικρατώντας εκτός έδρας του Εργοτέλη με 0-2...


    Οι πράσινοι είχαν δυο αγωνιστικές εικόνες στο ματς, μια μέτρια στο πρώτο ημιχρόνου και μια σαφώς πιο καλή στο δεύτερο, όπου εκεί κρίθηκε και το ματς υπέρ του Παναθηναϊκού!

    Η νίκη έρχεται και στο καλύτερο σημείο, αφού πέτυχαν το πρώτο διπλό για φέτος και με μηδέν γκολ στην άμυνα τους, απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 8 αγωνιστικές, αυτό δίνει μια τόνωση στην ψυχολογία των παικτών για τη συνέχεια που θα ναι δύσκολη. Οι πράσινοι έδειξαν χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο και επιβραβεύθηκαν με θετικό αποτέλεσμα και δυο γκολ από το 80΄λεπτο και μετά!

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά συντηρητικός στο παιχνίδι του, επιφυλακτικός σε επίθεση και άμυνα, κάποιες φορές αυτό έφερνε και λάθη κυρίως στην άμυνα, αλλά ευτυχώς δεν στοίχησαν. Οι ευκαιρίες των πράσινων στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια με τον Μπερκ στις αρχές του αγώνα, που όμως δεν κατέληξε σε γκολ και άλλη μια πρώτο τέλος του ημιχρόνου με τον Ατζαγκουν, τελικό ημιχρόνου 0-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι πολύ πιο βελτιωμένοι και με θέληση να πάρουν τη νίκη, πιέζουν ψηλά, κυκλοφορώντας καλύτερα τη μπάλα στη μεσαία γραμμή έφταναν με αξιώσεις στην αντίπαλη άμυνα.
    Η πράσινη πίεση έφερε και αποτελέσματα, στο 83' λεπτό ο Μπεργκ κάνει μια κούρσα, δίνει πάσα πάρτο βαλτό στον Φιγκεροα και ο γκολεαδορ δεν άφησε την ευκαιρία συμβιώνοντας το 0-1!

    Υπήρχε και συνέχεια όμως για τους πράσινους, που δεν τα παράτησαν καθώς η ψυχολογία του γκολ τους έδινε και άλλο αέρα στο παιχνίδι, στο 93΄λεπτο ο Αμπειντ με εξαιρετική σέντρα, σημάδεψε τον Κουτρουμπη και ο τελευταίος με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 0-2, όπου ήταν και το τελικό!

    Έχει και άλλα θετικά αυτή η νίκη του Παναθηναϊκού, τελικά η σωστή κριτική στον Καπινο για τις μέχρι πριν τον αγώνα με τον Εργοτελη κακές εμφανίσεις, έπιασε τόπο, καθώς ο νεαρός γκολκίπερ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, θυμίζοντας κάτι από τα παλιά, έδειχνε πολύ καλύτερα, φάνηκε αυτό και στον τρόπο που πανηγύριζε τα γκολ της ομάδας. Ο Νανο επίσης, μετά τη παραδοχή του λάθους του στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα από τον Πανθρακικο στο προηγούμενο παιχνίδι, τον έκανε πολύ πιο καλύτερο, σχεδόν ακούραστος βοηθούσε σημαντικά στην άμυνα αλλά και στα μπακ οπότε η ομάδα έβγαινε μπροστά. Για τον Φιγκεροα ότι και να πούμε είναι λίγο, η κλάση του στο σκοραρισμα θα είναι πάντα στους κορυφαίους των Ευρωπαϊκών γηπέδων!

    Ένα πολύ σημαντικό στοιχειό που πρέπει να τονίσουμε είναι και η δυναμική παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο, αφού ήταν πάνω από 2.000 και να σκεφτεί κάνεις πως η ομάδα δεν παρουσιάζει και τον παλιό καλό εαυτό της, αλλά ο κόσμος εκεί πάντα στο πλευρό των παιχτών ήταν για άλλη μια φορά ο 12ος παίχτης! Έξαλλου ήταν πολύ ευχάριστη η εικόνα μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί και παίχτες να χειροκροτούν. 

    Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτελη για το πρωτάθλημα πέρασε θετικά για τον Παναθηναϊκό, τώρα σειρά έχει ο εκτός έδρας αγώνας πάλι με τον Εργοτελη, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει να υπερασπιστεί το 2-1 υπέρ του από τον πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο και να πάρει τη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στη συνέχεια ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τους διορισμένους μέσα στο καμίνι της Λεωφόρου, εκεί πρέπει να νικήσουμε, όλα για τη νίκη, όλα για τον κόσμο μας! 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad