Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!

    Μεγάλο στραπάτσο για τον Παναθηναϊκό, καθώς έχασε μετά από 11 χρόνια μέσα στη Λεωφόρο, από κάποιον Πανθρακικό...

    Όλα στραβά και ανάποδα, κακή μέρα για τον Παναθηναϊκό! Οι παίχτες ήταν εκτός τόπου και χρόνου, η άμυνα είναι για την πλάκα αφού με δυο ευκαιρίες ο Πανθρακικός έβαλε δυο γκολ, μεγάλες ευθύνες και για τον Καπινο, που δεν θυμίζει σε τίποτα τον ενός έτους πριν καλό του εαυτό.

    Και για τον προπονητή όμως οι ευθύνες δεν είναι λίγες, δεν είναι δυνατόν η ομάδα να παρουσιάζει τέτοια εικόνα μέσα στην έδρα της, το σύστημα που παρουσιάζει δεν είναι αυτό που αρμόζει στον Παναθηναϊκό, η άμυνα από την αρχή της σεζόν μπάζει από παντού.

    Ο κόσμος περίμενε μια πιο σοβαρή χρονιά από την περσινή, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα η ομάδα δεν μπορεί να τραβήξει, με αυτόν τον προπονητή πάντως δύσκολα θα βελτιωθεί η αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί το ροστερ.

    Από την άλλη και αυτό το κοράκι ο Κουκουλακης πάλι έκανε ότι μπορούσε για να μην παιχτεί ποδόσφαιρο, έχασε τον έλεγχο σε πολλές φάσεις, η πιο τραγική αυτή που ναι μεν σωστά δίνει πέναλτι, αλλά ακούει τον επόπτη να του λέει πως προηγήθηκε οφ σαιτ, κάτι τέτοιο δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί και δικαιολογία για την εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά διαπίστωση.  

    Δεν γίνεται να μείνει σε αυτό το κακό αποτέλεσμα η ομάδα, πρέπει να συνεχίσει και ας καταλάβουν οι παίχτες επιτέλους, πως δεν αρμόζουν αυτές οι εμφανίσεις στον Παναθηναϊκό. Τώρα ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας με τον Εργοτελη και στη συνέχεια με τον Γαυρο στη Λεωφόρο, δυο παιχνίδια που θα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad