Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΙΠΛΟ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ!

    Αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη, επικρατώντας εύκολα  με 0-2 και σκόρερ τον Κλωναρίδη...

    Μεγάλη σημασία αποκτά το διπλό αυτό για τον Παναθηναϊκό, για την ψυχολογία των παιχτών προς το καλύτερο, αφού μετά από ατυχή αποτελέσματα με σημαντικότερο αυτό του ντέρμπι, παρα την ανωτερότητα των πράσινων, πλέον επανήλθε η ηρεμία που θα βοηθήσει στη συνέχεια των αγώνων.

    Επίσης αξίζει να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός νικάει εκτός έδρας χωρίς να δεχθεί γκολ η άμυνα του και με 10 παίχτες για αρκετά λεπτά, ένα ακόμα θετικό στοιχειό!

    Η νίκη αυτή να γίνει η αφετηρία για  μια αντεπίθεση μέχρι το τέλος του χρόνου, το πρόγραμμα  ευνοεί αυτόν τον στόχο και αν όλα πάνε καλά οι πράσινοι θα έχουν μια αρκετά προνομιακή θέση στη βαθμολογία που θα τους κάνει να πατάνε πιο σίγουρα στα πόδια τους στον δεύτερο γύρο που θα κρίνει την όσο καλύτερη θέση για τα πλει οφ αλλά και τον στόχο του κυπέλλου Ελλάδος!

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Συντηρητικά ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έψαχνε τα βήματα του στο γήπεδο. Καθώς περνούσαν τα λεπτά έψαχνε το γκολ κυρίως από αριστερά, αλλά όχι με τον καλύτερο τρόπο.

    Χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς να είναι κάτι το τρομερό, όπως μια με τον Μπεργκ αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιηθεί. Στο 44' λεπτό σε μια από τις καλές επιθέσεις τον πράσινων ο Κλωναριδης, σκοράρει με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ για το 0-1, όπου ήταν και το τελικό του πρώτου ημιχρόνου.

    Στο δεύτερο ημίχρονο πιο σίγουροι και ψύχραιμοι (ακόμα και όταν το κλίμα φορτίστηκε στο 57΄ λεπτό όταν ο Νίκος Μαρινακης ήταν αναίσθητος στο χορτάρι, τελικά όμως όλα κύλισαν καλά και ο νεαρός άσος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους) οι πράσινοι είχα τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να απειληθεί η άμυνα. Πιέζοντας ψηλά ανάγκασαν την άμυνα των γηπεδούχων να κάνει λάθος, το οποίο αξιοποίησε ο μαχητικός Κλωναριδης και το 0-2 έγινε γεγονός στο 69΄λεπτο!

    Στο 77' λεπτό ο Κλωναριδης με δεύτερη κίτρινη φεύγει από τον αγώνα, παρ' όλα αυτά η συνέχεια ήταν χαλαρή για τους πράσινους μετά τα δυο γκολ, έπαιζαν με γρήγορες μπαλιές φτάνοντας εύκολα στην άμυνα των γηπεδούχων, χάθηκαν ευκαιρίες για να ανέβει το σκορ, με Ατζαγκουν και Φιγκεροα, αλλά δεν ευστόχησαν, ειδικά αυτή του Ατζαγκουν  ήταν πιο κλασική μόνος του μεσα στην μικρή περιοχή μετά από πάσα του Φιγκερόα, τα λεπτά τον καθυστερήσεων 10 απο τον τραγικό Κακο, τελικό σκορ 0-2!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad