Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

    Μετά το άνετο διπλό στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη, ήρθε άλλη μια νίκη με 3-1 στην άδεια Λεωφορο κοντά στον ΠΑΣ Γιάννενα...

    Πάρα την διακοπή στο πρωτάθλημα οι πράσινοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από τους φιλοξενουμένους ακόμα και όταν ισοφαρίστηκε.
    Πίεζαν ψηλά, είχαν καλή λειτουργία της μπάλας, είχαν ταχύτητα και όλα αυτά μαζί έφεραν πολλές ευκαιρίες και γκολ.

    Τα τρία γκολ σημείωσαν οι Μπεργκ με τακουνάκι στο 32΄ λεπτό, ο Καρελης με πολύ καλή ατομική προσπάθεια στο 84' λεπτό και στο 91' λεπτό πάλι με τον Καρέλη. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ντάνιελ Πρανιτς που δείχνει πόσο δημιουργικός παίχτης είναι, αφού τα δυο πρώτα γκολ προήλθαν από δίκες του ενέργειες. Επίσης πολλοί καλοί οι Μέντες, Καρελης, Ατζαγκουν και Μπερκ.

    Όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο, οι πράσινοι έχουν έναν μινι στόχο μέχρι το τέλος του 2013, θέλουν σερί νικών για να αποκτήσουν μια σταθερή βάση στην 3η θέση της βαθμολογίας και μετά να κυνηγήσουν την δεύτερη θέση και την πρωτιά στα πλει οφ που οδηγούν στα προκριματικά του Τσαμπιονς λιγκ.
      
    Υ.Γ. Άλλη ψυχολογία από τους παίχτες όπως και να έχει όλοι θα θέλουν να παίξουν στο μουντιάλ με τις εθνικές τους ομάδες, δεν είναι μόνο αυτό, καθώς χθες έσκασε η είδηση με την επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακοπουλου να εμπλακεί για τα καλά στα κοινά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας δίπλα του και έναν μεγάλο επενδυτή του εξωτερικού, όμως με αυτό το πολύ σημαντικό θέμα θα ασχοληθούμε πιο εντατικά τις προσεχης μέρες!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad