Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Α.Ο ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ!"

    Ανακοίνωση καταπέλτης από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό κατά όσων επιθυμούν με βρώμικο τρόπο να κατεδαφίσουν το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου...

    Ξεκάθαρο το μήνυμα από τον Ερασιτέχνη με συμμαχο τον κόσμο της ομάδας, "όποιος τολμάει ας πειράξει την Λεωφόρο".

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:


    Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. χωρίς να έχει ενημερωθεί από κανέναν πολιτειακό παράγοντα, μόλις πληροφορήθηκε πως εκκρεμεί προς ψήφιση από τη Bουλή το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

    "O Παναθηναϊκός A.O. θα ενημερωθεί το συντομότερο δυνατόν για το περιεχόμενο των προτεινόμενων διατάξεων του σχεδίου νόμου και αν και εφόσον διαπιστωθεί ότι μέσω των διατάξεων αυτών επιχειρείται να θιγεί το γήπεδο του "Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης" επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα προβεί στις δέουσες ενέργειες για την αποτροπή τέτοιου ενδεχόμενου προς πάσα κατεύθυνση. Ωστόσο, θέλουμε να επισημάνουμε προς ΟΛΟΥΣ πως η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θα ανήκει για πάντα, εκτός και αν ο ίδιος ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αποφασίσει να την παραχωρήσει με αντάλλαγμα άλλο γήπεδο με τις προδιαγραφές που θέλει.

    Με σεβασμό προς όλους, αν κάποιος πολιτικός έχει άλλη άποψη για τη Λεωφόρο, ας μας το πει ξεκάθαρα και…ας έρθει να την πάρει. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα είναι πάντα θεματοφύλακας των αξιών και του οράματος του ιδρυτή του Συλλόγου, Γεωργίου Καλαφάτη. Καλούμε σύσσωμο τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε διαρκή επαγρύπνηση".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad