Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ 2013 ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ

    Ανατροπή και νίκη με 2-1 για τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο παιχνίδι του για το 2013 απέναντι στην Ξάνθη στη Λεωφόρο...

    Επικράτηση επί ενός ακόμη παραρτήματος.Οι πράσινοι μπορεί να αιφνιδιαστικών στο γκολ των φιλοξενουμένων, περισσότερο ο Κοτσολης που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά και εκτός θέσης. Ακόμα και με πίσω στο σκορ, οι παίχτες του Παναθηναϊκού αντέδρασαν άμεσα και και σκόραραν με τον Αμπειντ, το γκολ προήλθε απ εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη, όπως πολύ καλή εικόνα ήταν σε γενικές γραμμές η δημιουργία της ομάδας στο γήπεδο.

    Έγιναν πολλές φάσεις με κάτω τη μπάλα, κυκλοφορία που πρόσφερε ευχάριστη εικόνα στον κόσμο και θεαματικές φάσεις, που αν ήταν λίγο ποιο εύστοχοι οι γηπεδούχοι θα έβαζαν περισσότερα γκολ από νωρίς.

    Η διαιτησία πάλι ταν προκλητική σε φάσεις του Παναθηναϊκού καθώς δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι, αλλά άφηνε και το αντιαθλητικό παίξιμο των παιχτών της Ξάνθης και γενικά ήταν πιο ελαστικός ο διαιτητής υπέρ των φιλοξενουμένων, ευτυχώς όμως δεν έκανε το μοιραίο λάθος.

    Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι οι πράσινοι ανώτεροι στο γήπεδο, πίεζαν, έτρεχαν και είχαν πολύ γρήγορες εναλλαγές στο παιχνίδι τους, το 2-1 προήλθε από στημένη μπαλιά και στρώσιμο στον Αμπειντ που σκόραρε, εκεί η ομάδα άρχισε να έπαιζε πιο ελευθέρα και ήθελε και άλλο γκολ, το επιδίωξε με αξιώσεις, τετ α τετ, είχε και δοκάρι με τον Ντινα, το σκορ αδικεί τους πράσινους, η νίκη πολύ σημαντική για τη συνέχεια!

    Ο κόσμος πάλι απίστευτος από την αρχή μέχρι το τέλος, ευχαριστήθηκε θέαμα από την ομάδα και ουσία, δηλαδή τη νίκη. Πλέον νόσο η ομάδα θα πατάει πιο σταθερά, θα μπορέσει να ανέβει στη βαθμολογία και να επιτυχή τον στόχο που είναι τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ μέσω των πλει-οφ αλλά και η κατάκτηση του κυπέλλου, αυτοί οι δυο είναι ο στόχοι για το 2014!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad