Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΛΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!

    Αυτοκτονεί μόνος του ο Παναθηναϊκός! Πολλά κρύα και λίγες ζέστες μέχρι στιγμής από την ομάδα του Τριφυλλιού...

    Δεν μπορεί να βρει με τίποτα σταθερότητα η ομάδα, ενώ πολλές φορές είναι μπροστά στον αγώνα (π.χ με Απόλλωνα εκτός), στη συνέχεια έχει νέκρα σημεία και το πληρώνει πότε με ισοπαλία και πότε με ήττα όπως έγινε με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.

    Γίνεται το παιχνίδι με την Καλλονή εκτός, η ομάδα ρίχνει τέσσερα, ο κόσμος αισιοδοξεί και στην επόμενη αγωνιστική πάλι τον απογοητεύει με την πολύ κακή εικόνα. Λείπει η σταθερότητα από τους πράσινους και αυτό τονίσαμε στο προηγούμενο άρθρο μετά τη νίκη επί της Καλλονής, ελπίζαμε όλοι πως η ομάδα θα έχει σερί με νίκες μέχρι το τέλος του 2013, αλλά από ότι είδαμε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και θέλει αφύπνιση απ' όλους!

    Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει δικαιολογία για την ήττα από τον Ατρόμητο, αλλά πάλι η διαιτησία δεν ήταν σωστή και αυτό γιατί στη φάση που ο παναθηναϊκός στο τέλος του αγώνα προσπαθεί να ισοφαρίσει και κλείνει τους φιλοξενουμένους στην εστία τους, ο διαιτητής δεν δίνει καθαρή ανατροπή στον Ατζαγκουν, πάνω στην προσπάθεια να σουτάρει. 

    Κλείνοντας, θέλουμε να ξανά τονίσουμε πόσο φοβερός είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ρεσιτάλ διαρκείας από τη Θύρα 13 παρα την ήττα έμεινε και μετά τον αγώνα να τραγουδά, αναγκάζοντας και τους παίχτες να βγουν από τα αποδυτήρια να τους χειροκροτήσουν αναγνωρίζοντας την στήριξη που έχουν σε κάθε αγώνα!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad